7 Μαΐου 2013

ΖΗΤΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

Στις 11 Μαΐου Καλούμαστε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να αναδείξουμε με την ψήφο μας τα 20 μέλη του πολιτικού γραφείου.
Καλούμαστε να αναδείξουμε αυτούς που θα διοικήσουν το κόμμα τα επόμενα χρόνια, τα πλέον δύσκολα από την εποχή του 1974 λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.
Τα μέλη του πολιτικού γραφείου  έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν το κόμμα και την κυβέρνηση ώστε να παράξουν χρήσιμο έργο για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Έχουν υποχρέωση και ευθύνη να ενσκήψουν στα δύσκολα κοινωνικά προβλήματα, γι αυτό χρειάζεται να αφουγκραστούν και να εστιαστούν σε αυτά. Με τα όσα ιδιαίτερα προβλήματα στα οποία καλούνται να ανταποκριθούν και να δώσουν λύσεις σ αυτούς τους καιρούς, είναι πολύ σημαντικό οι αποφάσεις και οι ενέργειες τους να βασίζονται σε θέσεις αρχής και να είναι όσο το δυνατόν ωφέλιμες.
Χρειάζεται λοιπόν να εκλεγούν άτομα ικανά που να πληρούν τους όρους, με όραμα και αποφασισμένα για σκληρή δουλειά, μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα, άτομα ικανά να πείσουν για το αποτέλεσμα που επιδιώκουν.

Θα πρέπει οι ψηφοφόροι να δώσουν την εντολή τους ψηφίζοντας με μόνο κριτήριο την αξία των ατόμων μακριά από διαπλοκές και ενδοκομματικές παρεμβολές ή άλλα μικροσυμφέροντα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δική τους λογική, να αποδείξουν επιτέλους στον ίδιο τον εαυτό τους ότι έχουν δική τους κρίση και δεν άγονται από άλλους.
Είναι ο μόνος τρόπος να ανανεωθεί το κόμμα και να ξεφύγουν τα μέλη από τον σφιχτό εναγκαλισμό των πάντα ιδίων επιτηδείων επωνύμων κρατούντων και διοικούντων. Είναι καιρός για καινούργιους ανθρώπους που να προέρχονται από τη βάση. Είναι καιρός, οι παλαιοκομματικοί να αποχωρήσουν και να λάβουν τις θέσεις καινούργιοι καθώς και νέοι άνθρωποι.
Εγώ ο Κυριάκος Ταπακούδης ένα απλό μέλος του Κόμματος της χαμηλής βάσης, αποφάσισα να διεκδικήσω μια θέση στο πολιτικό γραφείο θέλοντας τοιουτοτρόπως να καταδείξω ότι είναι καιρός άτομα προερχόμενα από τη βάση του κόμματος να ζητήσουν ίδιες ευκαιρίες για ανέλιξη στην ανώτατη ηγεσία. Χωρίς λοιπόν πολλά και ωραία λόγια για εντύπωση, θέλω να έχω την ψήφο σας, και την ζητώ αξιοπρεπώς.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ www.chlorakasefimerida.com
Υποψήφιος για το πολιτικό γραφείο