17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Όταν τα συμφέροντα συμπίπτουν ή όταν οι αποκαλούμενες πατριωτικές δυνάμεις υπακούουν σε ξένα συμφέροντα, τότε βλέπουμε να συμβαίνουν ανίερες συμμαχίες και όλες οι πατριωτικές κορώνες να πηγαίνουν περίπατο και οι λεγόμενες Εθνικιστικές  δυνάμεις να υποστηρίζουν ξένα συμφέροντα από όσα πρεσβεύουν.
Στη Χλώρακα σε μια προσπάθεια της εκκλησίας με προεξάρχοντα τον Αρχιεπίσκοπο να εκλέξει δικό της κοινοτάρχη για να μην επιτρέπει στο λαό να διαμαρτύρεται για όσα εις βάρος του υφαίνει (για τα οποία θα μιλήσουμε μια άλλη φορά), κατάφερε να εξασφαλίσει φανερά την υποστήριξη της ΕΔΕΚ για τον υποψήφιο της, καθώς και την κρυφή υποστήριξη του ΕΛΑΜ το οποίο και υπακούει τυφλά στην εκκλησία της Κύπρου ως κόμμα που το δημιούργησε η ίδια η εκκλησία.
Βλέπουμε λοιπόν όλους αυτούς, ως κατευθυνόμενοι να υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του εκλεκτού τους υποψήφιου Κοινοτάρχη. Το ίδιο προσπαθούν να καταφέρουν και στο κόμμα του ΔΗΣΥ, αλλά ένεκα του ότι στο κόμμα υπάρχει μια νέα πνοή με μια εξαίρετη υποψηφιότητα, πιστεύω ότι στο τέλος δεν θα περάσουν οι ανίερες Βυζαντινές μηχανορραφίες που υφαίνονται πίσω απο τις πλάτες των ψηφοφόρων.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακριβώς τι θέλω να πω, θα επανέλθω όταν την ερχόμενη Πέμπτη θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και όσα εγραψα τώρα και πρίν, επαληθευτούν.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΔΗΣΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Την Ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 18:00, θα γίνει Γενική συνέλευση του ΔΗΣΥ Χλώρακας στην αίθουσα της εκκλησίας για να εκλέξουν τα μέλη, ποιος θα είναι ο εκλεχτός του κόμματος να υποστηριχτεί ως υποψήφιος κοινοτάρχης Χλώρακας στις ερχόμενες Κοινοτικές εκλογές. Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία θα είναι οι Χαράλαμπος Μέλιος και Νικόλας Λιασίδης.
Τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου ξεπερνούν τα διακόσια, και η προσέλευση προσμένεται μαζική, καθώς και οι δυο υποψήφιοι θέλοντας να κερδίσουν, έχουν κινήσει τις διαδικασίες με όλα τα μέσα που διαθέτουν προσκαλώντας όσους επηρεάζουν για να τους ψηφίσουν.

Οι δυο υποψήφιοι έχουν αποδεχτεί τους όρους του κόμματος και έχουν υπογράψει συμφωνία, πως ο χαμένος θα αποχωρήσει και θα υποστηρίξει τον νικητή.