27 Ιανουαρίου 2024

Ανακοίνωση ανεξάρτητης υποψηφιότητας για τη κοινότητα Χλώρακας

 

Μετά από πολύμηνο και έντονο προβληματισμό για όσα συμβαίνουν στην κοινότητα της αγαπημένης μου Χλώρακας αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συγχωριανών μου για την Προεδρία της Χλώρακας. Στις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, θέτω την υποψηφιότητά μου, η οποία ξεπερνά οποιεσδήποτε κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις και βασικός μου στόχος είναι η εφαρμογή ενός προγράμματος πενταετίας που θα καταστήσει τη Χλώρακα μια σύγχρονη πόλη του 21ου αιώνα.

Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των κατοίκων με γνώμονα την πίστη μου στις διαχρονικές αρχές της Δημοκρατίας, την ισονομία, την κοινωνική συνοχή, την προσωπική και κοινωνική ασφάλεια καθώς και την ανθρωποκεντρική και αλληλέγγυα προσέγγιση που δίνει προτεραιότητα στην ευημερία όλων μας.

Με εντιμότητα και αξιοπρέπεια, υποστηρίζω μια διοίκηση που επικεντρώνεται στη διαφάνεια, στην αμεσότητα και στην πραγματική αλληλεπίδραση με τους συγχωριανούς καθιστώντας όλους συνδημιουργούς στη διαμόρφωση του μέλλοντος της κοινότητάς μας.

Η πείρα μου, τα τελευταία 37 χρόνια, στη Δημόσια Υπηρεσία, τη διοίκηση και την κοινωνική προσφορά, με εφοδίασε με πολύτιμες εμπειρίες και βαθιά κατανόηση των προκλήσεων και των δυνατοτήτων της Κοινότητάς μας. Με σεμνότητα, ευθύνη και αγάπη για την Κοινότητα, σας καλώ όλους να προχωρήσουμε μαζί τα επόμενα πέντε χρόνια. Με ευαισθησία και φροντίδα για την νεολαία, την τρίτη ηλικία και τις ευάλωτες ομάδες.

Σας καλώ όλους, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, να βαδίσουμε μαζί δίπλα-δίπλα ώστε να αποκτήσουμε νέα κοινοτική αρχή πραγματικά ανεξάρτητη, με σύγχρονες αντιλήψεις και νοοτροπίες, με ανθρώπινη προσέγγιση που στο επίκεντρό της θα βρίσκεται ο συνάνθρωπος και ιδιαίτερα τα παιδιά, που πραγματικά τους αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών μας, διεκδικώντας δυναμικά κονδύλια αποσκοπώντας σε μια δίκαιη και ορθολογιστική οργάνωση και αξιοποίηση των πόρων και των υπηρεσιών της Κοινότητας.

Με εχέγγυα την αποτελεσματικότητα και την εντιμότητα, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να ανταποκριθώ με επιτυχία στη μεγάλη αυτή πρόκληση.

Για μια Χλώρακα έξυπνη, λειτουργική, πράσινη, ισόνομη όπου θα επικρατεί η διαφάνεια και θα αναπτύσσεται συνεχώς.

Σωτήρης Ζίγκας

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Κοινοτάρχης Χλώρακας