11 Δεκεμβρίου 2015

Πυροβολισμοί στη Χλώρακα, δύο συλλήψεις

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Έπληξαν όχημα
Πυροβολισμοί στη Χλώρακα, δύο συλλήψεις
Πάφος: Συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή στην Πάφο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία,συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από 27χρονο από τη Συρία ότι άγνωστοι έριξαν πυροβολισμούς σε κατοικημένη περιοχή στη Χλώρακα με αποτέλεσμα οι σφαίρες από κυνηγετικό όπλο να πλήξουν το πίσω μέρος του οχήματος του.
Εναντίον των δύο προσώπων φέρεται να προέκυψε μαρτυρία ότι χθες τα ξημερώματα έρριψαν πυροβολισμούς στη συγκεκριμένη περιοχή και ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τους βάσει δικαστικών ενταλμάτων.
Τα δύο πρόσωπα ανακρινόμενα αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη με την υπόθεση. Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων την ώρα της σύλληψης του παρουσίασε υψηλή αρτηριακή πίεση και διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Όπως διαφάνηκε αντιμετώπιζε πρόβλημα καρδιάς και πρόσφατα μάλιστα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο συλληφθείς κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ΓΝ Πάφου. Τα δύο πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς ενώ αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Γράφει: Ντόρα Χριστοδούλου