12 Ιουλίου 2013

ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ» ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η Μουσικοθεατρική κωμωδία - επιθεώρηση ¨Η Συμμορία της Τρέλας¨ των Χάρη Αναστασίου και Μιχάλη Λευκάτη, θα ευρίσκεται στην πόλη της Πάφου για δυο μοναδικές παραστάσεις στις 19 και 20 Ιουλίου, στη ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ στη Χλώρακα.
Κύριοι πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Μουσουλιώτης, Λουκία Μιχαήλ, Μαρία Μουστάκα, Φρειδερίκη Μενελάου, Νικόλας Αρκαδίου και στο τραγούδι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.
Πρόκειται για ένα νέο είδος επιθεώρησης που συμπεριλαμβάνει θέατρο και μουσική, και η οποία παίτηχτηκε με επιτυχία στη Λευκωσία και στη Λάρνακα.
Είναι μια παράσταση με αρκετά στοιχεία επιθεώρησης και η επιτυχία της έγγυται στο γεγονός ότι το γέλιο συνδυάστηκε άψογα από τους συγγραφείς με το τραγούδι και τους έξυπνους διαλόγους όπου το κοινό συμμετέχει μαζί με τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές, σε ένα παιχνίδι διασκέδασης ξεφεύγοντας έτσι από τα οικονομικά προβλήματα που επέφερε η Τρόικα στον τόπο μας.

Το κοινό συμμετέχοντας στην παράσταση θα γελάσει θα τραγουδήσει και θα χορέψει όπως μας ανέφερε ο συμπολίτης μας παραγωγός Χάρης Αναστασίου.