3 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΑΣΟΥΛΛΑ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η Τασούλλα Νεοκλέους Ιωάννου τελικά κατέρχεται ως υποψήφια Κοινοτική Σύμβούλος στη Χλώρακα με το Κόμμα του ΑΚΕΛ. Μετά από την τιμητική πρόταση που της έκαμε η επιτροπή του κόμματος, η ίδια το θεώρησε ως τιμή της, και αποδέχτηκε την πρόσκληση.
Η Τασούλλα Νεοκλέους Ιωάννου  γεννήθηκε στη Χλώρακα και μεγάλωσε σε πολυμελή οικογένεια. Σπούδασε στο 1ο  Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Παντρεύτηκε και απέκτησε δυο κόρες την Μαρία και την Έλενα οι οποίες παρακολούθησαν και οι δύο πανεπιστημιακές σπουδές.
Για δέκα συνεχή χρόνια από της αποφοιτήσεως της, εργάστηκε σε διάφορες δουλειές, οπότε με το σύζυγο της άνοιξαν δικό τους εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών κατασκευών, και για 15 συνεχή χρόνια μέχρι και σήμερα, είναι υπεύθυνη του εργοστασίου. Παράλληλα εδώ και δυο χρόνια, είναι εκλεγμένη γραμματέας το ΣΥΜΕΑ (Συντεχνία Μικρών Επιχειρήσεων Αυτοεργοδοτούμενων).
Η Τασούλα Ιωάννου είναι μια δυναμική επιχειρηματίας γυναίκα που δεν δειλιάζει μπροστά στις δυσκολίες, και σε όσους στόχους αποφασίζει, συνήθως και αποδεδειγμένα, τους φέρνει εις πέρας.

Η εφημερίδα της Χλώρακας συστήνει ανεπιφύλακτα στους ψηφοφόρους να την ψηφίσουν γιατί είναι μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα, κάτι που στη Χλώρακα, δεν αντικρίζουμε πολύ συχνα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Το ΕΛΑΜ  κατέρχεται στις Κοινοτικές εκλογές του 2016 με δικούς του υποψηφίους. Στη Χλώρακα υποψήφιος όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κόμμα, κατέρχεται ο Χρίστος Πέτρου,ενώ έντονα συζητείται και το όνομα της Άννας Παπαντωνίου.

Ο Χρίστος Πέτρου γεννήθηκε στην Πάφο την 1η Οκτωβρίου το 1991.  Κατάγεται από την Χλώρακα και είναι απόφοιτος Λυκείου.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία για 24 μήνες στην 8η Ταξιαρχεία και στο 276 Τ.Π. Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν εμφανής αφού από μικρή ηλικία διακρίθηκε στον στίβο σε Παγκύπριους αγώνες ταχύτητας και αργότερα στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο. Εκεί, κλήθηκε να συμμετέχει σε όλες τις Εθνικές ομάδες Κύπρου πλην των αντρών. Διετέλεσε 2 χρόνια στην ομάδα της Πάφου και άλλα 7 χρόνια στην ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας όπου τα τελευταία 4 χρόνια ήτανε αρχηγός. Κατέχει διπλώματα προπονητικής Uefa C και Uefa B.
Εκτός από τον αθλητισμό ασχολείται ενεργά και με τη μουσική. Τον Νοέμβρη του 2014 συνεργάστηκε με τον Νότη Σφακιανάκη ως στιχουργός με τον οποίο κατέχει εξαιρετική προσωπική σχέση. Μέσα από τους στίχους του διαφαίνεται το θερμό ενδιαφέρον και αγωνία για το μέλλον του τόπου του. Λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέμα της Ασφάλειας κάνοντας διάφορα μαθήματα και σεμινάρια και κατέχοντας πια επαγγελματική άδεια. Από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι σήμερα εργάζεται στην ασφάλεια του ξενοδοχείου Άγιος Γεώργιος στην Χλώρακα.