22 Μαΐου 2018

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


Στις 10 Ιουνίου επιτέλους θα εκλεγεί νέα επαρχιακή γραμματεία στο ΔΗ.ΣΥ. Πάφου. Με δημοκρατικές διαδικασίες και με δίκαιες εκλογές, θα αναδειχτεί ο εκλεκτός και ο καλύτερος που θα αναλάβει ως επαρχιακός γραμματέας. Μετά τον αδόκητο θάνατο του προσφιλούς Γιαννάκη Λαζάρου, η θέση έμεινε χηρεύουσα για αρκετόν καιρό χωρίς οι υπεύθυνοι να προκηρύσσουν εκλογές, ασφαλώς για δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.
Τώρα, επιτέλους, οι γνήσιοι οπαδοί του κόμματος θα αποφασίσουν. Τη θέση πρέπει να πάρει ο καλύτερος. Πρέπει να αναδειχτεί ο πιό προσιτός, ο πιό λαοφιλής, ο πλέον μορφωμένος.
Είναι προσόντα τα οποία πρέπει ο ψηφοφόρος να λάβει υπ’ όψιν. Οι υποψήφιοι δεν είναι πολλοί, και σίγουρα ο καθένας καλά τους γνωρίζει, οπότε με γνώμονα τη λογική να οδηγεί την ψήφο τους, πιστεύω πώς τα περισσότερα προσόντα θα αναγνωρίσουν πώς κατέχει ο Λάκης Χριστοδούλου.
Άνθρωπος που έδωσε στο παρελθόν τα μέγιστα με τις υπηρεσίες του, άνθρωπος που μέχρι και πρότινος στις προεδρικές εκλογές απέδειξε την αφοσίωση του στο κόμμα και ως πιστός στρατιώτης μακριά από αξιώματα, έδωσε μάχες υπέρ του κόμματος.
Με ηγετικές ικανότητες, με ευπροσήγορη συμπεριφορά, και με λογική τεκμηρίωση του λόγου που εκφέρει, είναι πιστεύω ο πλέον κατάλληλος για τη θέση.
Ο ίδιος δηλώνει πώς θα διεκδικήσει τη θέση και με όρεξη θα εργαστεί σκληρά για την πρόοδο του κόμματος και της κοινωνίας γενικότερα. Υπόσχεται πώς αν εκλεγεί, εκ της θέσεως του θα αναπτύξει μια νέα και πιο στενή σχέση με τη βάση του κόμματος και να καταστεί ο κρίκος μεταξύ της βάσης και της ηγεσίας του κόμματος.
Υπόσχεται επίσης να αγωνιστεί για:
·         Τον δρόμο Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς
·         Τη μαρίνα Πάφου
·         Περισσότεροι παφίτες στα κέντρα αποφάσεων
·         Κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης στην Πάφο
·         Προστασία του περιβάλλοντος με μια νέα μορφή ανάπτυξης που θα προωθεί την αειφορία  βασιζόμενος στη σοφή ρήση : «το περιβάλλον δεν το κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας αλλά το δανειστήκαμε από τους απογόνους μας»

Εφημερίδα της Χλώρακας

ΠΠΟΧλώρακας: ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ



ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ..
                                 M U L T I K U L T I                                 

Με Μουσική Τραγούδια και Χορούς που ενώνουν τους ανθρώπους o Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Όμιλος  Χλώρακας , διοργανώνει την Παρασκευή 25 Μαίου,  2018 στο  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ THΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΧΛΩΡΑΚΑΣ,                             
                      ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ   ΒΡΑΔΙΑ
 Ηχοχρώματα  και χοροί  από την Ανατολική Ρωμυλία,  Πόντο,   Ρωσία,  Ινδία,  Ελλάδα , Αίγυπτο, Σιβηρία,  Κύπρο,  Ιαπωνία, Ισπανία,  Τσιγγάνικους,  Λατινοαμερικάνικη  ζωντανή μουσική με  τους μαγευτικούς ήχους της κιθάρας κ. άλλ.  
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Ώρα έναρξης : 8:00 μ.μ.
Είσοδος: €5,- .Παιδιά κάτω των 10 χρόνων δωρεάν     

Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός
 Όμιλος Χλώρακας, Πληροφ.: 99306430