8 Ιουνίου 2013

ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Σχετική ανακοινωση της Ακαδημίας Ολυμπιακου Πειραιως Παφου αναφερει:
«Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Βασιλείου είναι ανάμεσα στα έξι παιδιά που θα συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά του Ρεντη την ερχόμενη εβδομάδα . Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή επιτυχία και η σκέψη μας όλων θα είναι εκεί . Είμαστε σίγουροι ότι το ταλέντο του Γιώργου θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού».

ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ……
Σε συνέχεια των δοκιμαστικών που έγιναν στην Κύπρο τον περασμένο Δεκέμβριο από τον Τεχνικό Διευθυντή και υπεύθυνο Σκάουτινγκ του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Γιώργο Αμανατίδη, έχουν κλειθεί έξι παιδιά από τις Ακαδημίες του Θρύλου στην Κύπρο για να συμμετάσχουν την ερχομενη βδομαδα σε δοκιμαστικά στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη.
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί είναι οι:
Χρίστος Δημοσθένους από το κλιμάκιο της Αμμοχώστου, Γεώργιος Βασιλείου από το κλιμάκιο της Πάφου, Μιχάλης Κωνσταντινίδης από το κλιμάκιο Λεμεσού και Ανδρέας Ζαχαρίου, Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης και Χαράλαμπος Χαραλάμπους από τη Λάρνακα.

Τα παιδιά τα οποία θα συνοδευτούν στην Αθήνα, από τους Υπεύθυνους της Soccer World Cyprus επίσημους αντιπροσώπους του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, θα έχουν μια τεράστια εμπειρία αφού θα περάσουν πρώτα από Εργομετρικές Εξετάσεις και θα προπονηθούν μέσα στο Ρέντη μαζί με τα αγωνιστικά Τμήματα.