9 Αυγούστου 2014

ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση με τίτλο Ο ΚΟΥΝΕΝΕΣ που έγινε στο θέατρο Χλωρακας  στις 8 Αυγουστου. Το θέατρο μια από τις λίγες φορές, γέμισε ασφυκτικά  από θεατές ντόπιους και ξένους οι οποίοι απήλαυσαν την εξαιρετική κωμωδία του Κώστα Πρετεντερη.

Στη παράσταση παρευρέθηκαν η δήμαρχος της Σαλαμίνος Ελλάδος Ρούλα Νάννου μαζί με μέλη πολιτιστικών συλλόγων ως καλεσμένοι του Κοινοτικού Συμβουλίου τους οποίους ο κοινοτάρχης Χλωρακας Κλεόβουλος Παπακώστας καλωσόρισε και τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα. Η εξ Ελλάδος δήμαρχος πρόσφερε επίσης αναμνηστικό δώρο στον Κύπριο κοινοτάρχη

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Σε εθελοντική εξόρμηση καθαρισμού των παράλιων ακτών της Χλωρακας συμμετέχει και φέτος την Κυριακή 10 Αυγούστου, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου.
Συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου με στόχο να απευθύνουν προς όλους τους πολίτες μήνυμα αλλαγής, και να εμπεδώσουν αίσθημα κοινωνικής συνευθύνης,  βελτίωσης, προστασίας και διαφύλαξης του φυσικού περιβάλλοντος, πραγματοποιούν κατά καιρούς εθελοντικές εξορμήσεις που περιλαμβάνουν μάζεμα σκουπιδιών και άλλες  ενέργειες για την διατήρηση της καθαριότητας.

Φέτος θα προβουν σε καθαρισμό της όμορφης παραλίας στο ΔΗΜΜΑ και επ ευκαιρία καλούν όσους ενεργούς πολίτες αλλά και φίλους του σωματείου θέλουν να συμπορευτούν μαζί τους, να επικοινωνήσουν στο τηλ.99880550.