6 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Όσα γράφω σήμερα, είναι για να καταδείξω την κακοδιαχείριση έστω μικρών και αμελητέων ποσών χρημάτων από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Οπωσδήποτε κάποιος θα σκεφτεί άμα συμβαίνουν αυτά, τι θα μπορούσε να συμβεί με μεγάλα ποσά, καθώς όσες αποφάσεις παίρνονται, είναι πάντοτε μακριά από τη δημοσιότητα.

Τα Κοινοτικά συμβούλια έχουν κάποιας μικρής μορφής εξουσία, που δυστυχώς οι έχοντες  την, πολλάκις την χρησιμοποιούν ως επίδειξη ετσιθελισμού και εγωκεντρισμού, αποδεικνύοντας τη μικρότητα τους, θέλοντας τοιουτοτρόπως να επιδείξουν την ανωτερότητα τους σε όσους  δεν γουστάρουν.

Γράφοντας αυτά ως εισαγωγή, περιγράψω την ελλειπή φαιά ουσία των όσων διαχειρίζονται τα κοινά, καθώς από βλακεία και μόνον οδηγούμενοι κατά τη γνώμη μου, αντικρίζουν όσους έχουν λόγο που επηρεάζει την κοινή γνώμη εναντίον τους.
Συγκεκριμένα θέλω να πω, πώς ενώ σαν εφημερίδα της Χλώρακας ουδεμία σχεδόν επίπληξη δεν τους εκάμαμεν, αυτοί δυστυχώς από κεκτημένη ταχύτητα μας αντικρίζουν ίσως με ένα εχθρικό τρόπο, και προσπαθούν να μας προκαλέσουν βλάβη. Συνηθίζουν να μας αγνοούν στις περιπτώσεις των διαφημίσεων, με τρόπο που προκαλεί την οργή μας, καθώς χρυσοπληρώνουν πολλές άλλες εφημερίδες που ουδεμία σχέση έχουν με την κοινότητα, ενώ εμάς που έχουμε πλήρη αμεσότητα με τους κατοίκους της κοινότητας, μας αγνοούν σχεδον παντελώς.
Βλέπετε η μικρότητα και η βλακεία διακατέχει  όσους εσείς καημένοι πολίτες της Χλώρακας έχετε επιλέξει να σας διοικούν.  Ένα κοινοτικό Συμβούλιο που μόνο σκοπό έχει την φορολόγηση και την είσπραξη χρημάτων προς δόξαν της φοροεισπρακτικής πολιτικής που εφαρμόζουν, και όχι την εξυπηρέτηση και την υπηρεσία του πολίτη που γι αυτήν τάχατες έχουν ταχτεί να υπηρετούν.

Ως τελικό συμπέρασμα, καταλήξαμε πώς ουδεμία πλέον ανοχή θα επιδείξουμε προς αυτούς, και ως εκ τούτου, από σήμερα θα γνωστοποιούμε όσες καλές και κακές αποφάσεις από τούδε και εξής θα λαμβάνονται και θα υλοποιούνται από αυτούς.  

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ


Οι Χλωρακώτες και φέτος γιόρτασαν τα Θεοφάνεια στη θάλασσα του Αγίου Γεωργίου, στο τεχνητό λιμανάκι που υπάρχει εκεί.
Από την εκκλησία ο κόσμος μετέβηκε στη Θάλασσα της Αλυκής, όπου ο Παπανδρέας Αγίασε τα νερά ρίχνοντας τρείς το σταυρό ενώ τολμηροί κολυμβητές που δεν φοβήθηκαν το κρύο, τρεις φορές τον ανέσυραν από τα παγωμένα νερά κερδίζοντας τοιουτοτρόπως καλή τύχη κι υγεία για όλο το χρόνο. Ακολούθως ο κοινοτάρχης Κλεόβουλος Παπακώστας έκοψε τη βασιλόπιττα και πρόσφερε στον κόσμο ως ορίζει το εθιμο.

Πρώτος κολυμβητής που ανέσυρε το σταυρό. ο Πάμπης Χαραλάμπους.