17 Φεβρουαρίου 2014

Κουκουλοφόροι χτύπησαν φούρνο στη Χλώρακα

Ένοπλη ληστεία σε φούρνο στη Χλώρακα διεπράχθη την Κυριακή 22:25. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, υπάλληλος αρτοποιείου επί της Λεωφόρου Μακαρίου στη Χλώρακα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δύο άτομα, φορώντας κουκούλα, υπό την απειλή μαχαιριού και μιλώντας Ελληνικά, απέσπασαν από το ταμείο του αρτοποιείου στο οποίο εργάζονταν το χρηματικό ποσό των €900 περίπου και τράπηκαν σε φυγή.

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένο στο κατάστημα.

Η 33χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι την ώρα που οι δράστες εισήλθαν στο αρτοποιείο βρισκόταν μόνη της στο κατάστημα και πως ο ένας εκ των δύο δραστών κρατούσε μαχαίρι, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να της αποσπάσουν τα χρήματα και από τις δύο ταμειακές μηχανές.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων επισκέφτηκαν το μέρος και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις για τη συλλογή τεκμηρίων που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε η 33χρονη στην Αστυνομία, ο ένας δράστης είναι λεπτής σωματικής διάπλασης και ύψους 1.50μ. περίπου, φορούσε καφέ μπουφάν και είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα.


Ο δεύτερος περιγράφεται ύψους 1.70μ. και φορούσε κουκούλα που κάλυπτε το πρόσωπό του.