10 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ιδρύθηκε το 1990 από μια χούφτα προοδευτικών ανθρώπων, με σκοπό την προώθηση του πολιτισμού στη Χλώρακα. Παρ όλο που είχε έντονη δραστηριότητα και άφησε τα χνάρια του μέχρι τις σημερινές εποχές, η δραστηριότητα του αναστάληκε ένεκα αντικειμενικών δυσκολιών.

Σήμερα όμως ξανά και πάλιν, μια χούφτα εκλεκτών πνευματικών και δραστήριων συμπολιτών μας θέλοντας να αφυπνίσουν τον τόπο που έχει περιέλθει σε πνευματική στασιμότητα, πήραν την πρωτοβουλία της επαναδραστηριοποίησης του.
Θέλοντας λοιπόν να δώσουν το στίγμα της έναρξης αυτής της δραστηριότητας και ως πρώτη γνωριμία με τους κατοίκους, οργανώνουν στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Λέμπας-Χλώρακας στις 13 Φεβρουαριου ώρα 18:30, μικρή εκδήλωση για την ημέρα των Ελληνικών γραμμάτων και των τριών Ιεραρχών.

Η εφημερίδα της Χλώρακας επαινεί τέτοιες δραστηριότητες και καλεί όλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση, ενθαρρύνοντας και βοηθώντας τοιουτοτρόπως τους ανθρώπους που αφειδώλευτα διαθέτουν τον χρόνο και την αγάπη τους για πολιτιστικές δραστηριότητες τις οποίες έχει ανάγκη ο τόπος σε δύσκολους καιρούς όπως οι σημερινοί.