25 Ιουλίου 2017

Δεν άντεξε τις πιέσεις για ρουσφέτια και υπέβαλε αίτηση για άδεια πρόωρης αφυπηρέτησης.

Την παραίτησή του, δια της αποστολής σχετικής επιστολής προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, υπέβαλε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου, Νίκος Πενταράς.

Ο κ. Πενταράς, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στην Πάφο τον περασμένο Μάρτιο, υπέβαλε την παραίτησή του πριν μερικές μέρες καθώς από πληροφορίες μας, δεν αφηνόταν απερίσπαστος να εκτελέσει το έργο που του ανέθεσαν, παρά δεχόταν αφόρητες πιέσεις για ρουσφέτια, κάτι στο όποιο δεν μπορούσε να συναινέσει καθώς είναι άνθρωπος τίμιος και αμέμπτου χαρακτήρα. 

Υ.Γ. 1
Τελυταίες πληροφορίες μιλούν για μια μή μετάθεση από Στρουμπί και Παναγιά Συναγερμικού αστυνομικού με μεγάλα μέσα, καθώς και ενός σπεσιαλ αστυνομικού που εκτελεί ειδικά εξειδικευμένα καθήκονα.

Υ.Γ. 2
Να σημειωθεί ότι μέχρι την ημέρα όλη της Τρίτης, κανένα άλλο δημοσιογραφικό ή ραδιοφωνικό έντυπο δεν ασχολήθηκε εκτενώς με το ζήτημα, απλά έκαναν μια μικρή αναφορά χωρίς καθόλου δημοσιογραφικά να ενσκήψουν σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για να το διερευνήσουν.

Υ.Γ 3

Μετά το σάλο που δημιούργησε η δημοσίευση μας για τους λόγους της υποβολής παραίτησης, και βλέποντας την αντίδραση των πολιτών, δειλά δειλά, άρχισαν και κάποια αμαρτωλά έντυπα να δημοσιεύουν τους λόγους της παραίτησης, ενώ τόσες μέρες τηρούσαν σιγήν ιχθύος όπως που να μην γνώριζαν τους λόγους. Και αν δεν τους γνώριζαν γιατί δεν φρόντισαν να τους μάθουν; Απλά ο Κυπριακός τύπος είναι ασπόνδυλος και ξεπουλημένος στο κάθε κατεστημένο που κυβερνά τον τόπο.