23 Ιουλίου 2014

ΛΑΕ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΞΥΠΝΑ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ
Χλωρακιώτες ξυπνάτε πριν να είναι τελείως αργά.

Ήταν κάποτε θυμάμαι μια θάλασσα μικρή, πανέμορφη και αγαπημένη. Ένα μικρό απάνεμο φυσικό λιμανάκι το ΔΗΜΜΑ που άντεξε εις τους αιώνες και το βρήκαμε ατόφιο και πανέμορφο να μας διηγείται ιστορίες πρωτεινές  θυμίζοντας μας ότι οι πρόγονοι μας εκεί μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν, μέσα σ αυτά τα ήρεμα και κρυστάλλινα νερά έμαθαν το πρώτο τους κολύμπι.  
Κι όμως σήμερα, ανθρώπινα χέρια βέβηλα, βρέθηκαν να χαλάσουν αυτή τη φυσική ομορφιά. Χωρίς αιδώ, ξεδιάντροπα βίασαν τη φύση και γέμισαν τη παραλία με μπετόν αρμέ και σκέπασαν από κάτω τα κυρταμα και τα αθάνατα λουλούδια της παραλίας.   
Έγιναν οι άνθρωποι στην κοινότητα της Χλώρακας θηρία ανήμερα που με μόνη έγνοια την ευκολία τους, παραβιάζουν τους νόμους και επεμβαίνουν ασύστολα χαλώντας την ίδια τη φύση.
Και οι τοπικές αρχές που είναι; Παρακολουθούν χωρίς αντίδραση αφήνοντας πρώτα τους μεγιστάνες του πλούτου να καταπατούν τις όμορφες παραλίες μας με πρόσχημα την πρόοδο και την ανάπτυξη, και ύστερα ανήμποροι πλέον δεν τολμούν να επιβάλουν την τάξη σε κανέναν καθώς όλοι μικροί και μεγάλοι τους πήραν χαμπάρι και παρανόμως και αυτοί δρουν, άλλοι περιφράσσοντας τις παραλίες, και άλλοι τσιμεντωνοντας τις.
Το πρόβλημα όμως έγκειται στους ίδιους τους κατοίκους, που ως αμνοί άφωνοι επί σφαγής, παρακολουθούν χωρίς να αντιδρούν, επιτρέποντας έτσι στις τοπικές αρχές να ανέχονται το βιασμό των παραλιών μας.

Φτάνει όμως έως εδώ. Καημένε λαέ, επιτέλους ξύπνα. Μην αφήνεις τον καθένα να καταπατά τις παραλίες. Είναι δικές σου, είναι δικές μου, είναι ολονών μας. Επιτέλους όλοι μαζί ας ενώσουμε τις φωνές μας και να τους σταματήσουμε.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ

Γράφει ο Γιώργος Κανλής:


Ο Νίκος Παπακλεοβούλου είναι ένας αφανής ήρωας πάντα αθόρυβος, διακριτικός και πολύ άνθρωπος. Είναι η ψυχή και το πνευμόνι του Κυπριακού ελληνισμού στην Ελλάδα.

ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ LAURA HOTEL

Για πληροφορίες/κρατήσεις: 70009394
www.nocostacarinsurance.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ – ΡΙΖΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑ-
ΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΣΑΣ
ΔΑΝΕΙΣΑΝ!
 ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Λύσεις!
Όχι πολιτικές ατάκες – Καμιά σχέση με κόμματα –

Τραπεζικές λύσεις από το Ην. Βασίλειο

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας φιλοξενεί στην πλατεία της κοινότητας το Μουσικό σχήμα "Εν φωναίς και οργάνοις" σε μια καταπληχτική βραδιά έντεχνης μουσικής. Πρόκειται για ένα καταπληχτικό σχήμα το οποίον και την περσινή χρονιά έπαιξε και τραγούδησε στην ίδια πλατεία αφήνοντας κατευχαριστημένους τους ακροατές με την επιλογή των τραγουδιών, αλλά και την εκπληκτική απόδοση τους, καθώς οι τραγουδιστές διαθέτουν ωραιότατες φωνές.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η παράσταση αρχίζει στις 9.00 το βράδυ.