18 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΤΣΙΗΝΟΓΡΗΣ"

Με στόχο ένα μεγάλο μήνυμα προς όλους τους πολίτες πως η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, η εφημερίδα της Χλώρακας καλεί το Κοινοτικό Συμβούλιο να ξεκινήσει μια εκστρατεία καθαριότητας, καθώς από πολλούς κατοίκους λαμβάνουμε παράπονα για πολλά μπάζα και σκουπίδια που είναι πεταγμένα σε διάφορους χώρους από κάποιους ασυνείδητους.
Με αυτό τον τρόπο θα επιτελέσουν το καθήκον τους, και θα δείξουν στους φορολογούμενους πως το πολυάριθμο προσωπικό και οι μεγάλες δαπάνες για μηχανήματα που έχουν διατεθεί, δεν είναι για το θεαθήναι, αλλά για να επιτελούν Κοινοτικό έργο.
Ταυτόχρονα θα εμπεδώσουν το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης που πρέπει όλους να διακατέχει, και τοιουτοτρόπως θα προστατεύσει και θα αφήσει ευχαριστημένους τους κατοίκους,  ιδιαίτερα όσους κατοικούν δίπλα σε χώρους μπαζωμένους από άχρηστα υλικά και ακαθαρσίες. Τώρα το καλοκαίρι, χρειάζεται περισσότερη καθαριότητα, ώστε στα Κοινοτικά πάρκα πρασίνου και στα άδεια οικόπεδα, να μην φωλιάζουν φίδια επικίνδυνα και άλλα τρωκτικά.
Σαν εφημερίδα της Χλώρακας οφείλουμε να καλέσουμε τις αρχές να μεριμνήσουν επί του ζητήματος και να μην αδρανήσουν, και να μην εκλάβουν τη σιωπή των πολιτών ως δικαιολογία για τη μή παραγωγή έργου εκ μέρους τους.
Από κοντά θα παρακολουθούμε και θα συγχαίρουμε το καλό έργο τους, αλλά και θα κατακρίνουμε την αδράνεια τους.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ