8 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Εν Χλώρακα 8 Οκτωβρίου 2013

Προς αξιότιμους
Πρόεδρο Κοινοτικής αρχής και μέλη Κοινοτικού Συμβουλίου

Αξιότιμα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου, δια της παρούσης θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως έχω κυκλοφορήσει το τελευταίο μου βιβλίο με τίτλο «Περί αξιοθέατων της κωμοπόλεως», που αναφέρεται στα αξιοθέατα της Χλώρακας. Είναι ένα μικρό βιβλίο 56 σελίδων, καθώς η Χλώρακα δεν έχει δυστυχώς περισσότερα αξιοθέατα από αυτά που αναφέρονται στο έργο μου. Σε αυτό περιέχονται 20 αναφορές που με λογοτεχνική επίνοια ώστε να συνεπαίρνουν και να πείθουν τον αναγνώστη, περιγράφουν 20 άξια θέασης τοπία όπως μνημεία, παραλίες, αρχαίες ή ιστορικές εκκλησίες κλπ.
Είναι ένα πνευματικό έργο περί της κοινότητας το οποίο σε κάποια χρονική στιγμή, εσείς ως εκ καθηκόντως θα χρειαζόταν να ενσκήψετε και να αναθέσετε σε κάποιον  συγγραφέα να προσπαθήσει να γράψει, ώστε τοιουτοτρόπως να αναδείξετε και να προβάλετε τον τόπο τον οποίο έχετε ταχτεί να υπηρετείτε μετά την εκλογή σας ως Κοινοτικοί άρχοντες. 
Είναι ένα βιβλίο που με αυτό οι ξένοι επισκέπτες που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία της κοινότητας θα μπορούσαν οπωσδήποτε να δείξουν ενδιαφέρον και να τα επισκεφτούν, ανακόπτοντας μ αυτό τον τρόπο την αδιαφορία που δείχνουν μέχρι σήμερα να επισκέπτονται το χωριό μας, ίσως από άγνοια.
Δια της παρούσης μου επιστολής, σας αναφέρω πως εάν θελήσετε και αποφασίσετε, με ευχαρίστηση μπορώ να σας εφοδιάσω όσα τεύχη αυτού του βιβλίου θέλετε, στην τιμή των 10 ευρώ έκαστον.

Με εκτίμηση
Κυριάκος Ταπακούδης


*Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα http://chlorakas-aksiotheata.blogspot.com/