12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Με μεγάλη μας χαράς συγχαίρουμε τον Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό Όμιλο Χλώρακας, καθώς σήμερα διαβάσαμε στο facebook την ακόλουθη ανάρτηση:

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ:
Μετά την σύγκλιση όλων των Αρμοδίων Τμημάτων για το Θέμα "Ροδαφίνια" χθες στο γραφείο της Επάρχου Πάφου, με συμμετοχή και του Ομίλου μας, αποφασίστηκε να δοθεί ριζική λύση με πλήρη αποκατάσταση της Φυσικής Λίμνης των Ροδαφινιών.
Όπως είναι γνωστό το βαθύ αυτό κοίλωμα με την θαλάσσια ζωή, μπαζώθηκε παράνομα πριν 5 χρόνια. Υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες, και μεγάλος αγώνας για αποκατάσταση αυτού του φυσικού αξιοθέατου που ήταν σημείο αναφοράς για τους Χλωρακιώτες. Ευχαριστούμε θερμά την Έπαρχο Πάφου κα. Μαίρη Λάμπρου και όλα τα Αρμόδια Τμήματα για την θετική τους απόφαση. Επίσης εκ μέρους του Δ/Σ του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Ομίλου Χλώρακας ευχαριστούμε
όλους εκείνους που μας συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας . Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Μέλος μας κ. Κυριάκο Ταπακούδη για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον του για αποκατάσταση της μικρής λίμνης ή αλλοιώς της "Τρύπας του Σιέλη".
Ευχαριστίες στο Κίνημα Οικολόγων και προσωπικά στο Πρόεδρο κ. Γιώργο Περδίκη και τους Φίλους Οικολόγους της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου.
Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε και
στη μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη απο την Ομοσπονδία μας, Ο.Π.Ο.Κ. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Πέτρο Πασιά. Ευχαριστώ και το Δ/κό Συμβούλιο του Π.Π.Ο.Χ. για τη συμπαράσταση και συνεργασία καθώς και όλους εσάς γνωστούς και άγνωστους φίλους που μας στηρίξατε με τον δικό σας τρόπο.
Αντρέας Κυριακού
Πρόεδρος Π.Π.Ο.Χ.
Χλώρακα 12.9.19