19 Δεκεμβρίου 2012

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΛΕΜΠΑΣ – ΚΙΣΣΟΝΕΡΓΑΣ

Από τα νερά της βροχής πλημμύρισε το γεφύρι της Λέμπας – Κισσόνεργας, το ίδιο γεφύρι που πριν λίγα χρόνια κατάπιε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πνιγούν δυο άνθρωποι.
Αν και έχει υποδειχθεί από όλα τα τμήματα η επικινδυνότητα του, εντούτοις ύστερα από τόσα χρόνια μετά το μοιραίο συμβάν, εντούτοις τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα. Με τις βροχές των τελευταίων ημερών, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα για μια ακόμα φορά. Έκλεισε και ξεχείλισε το γεφύρι, πλημμύρισε ο δρόμος και σταμάτησε η συγκοινωνία με αποτέλεσμα να χρειαστούν πολλές ώρες για τη διάνοιξη του δρόμου και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Αυτή τη φορά ευτυχώς το κακό συνέβηκε νωρίς το απόγευμα εφόσον υπήρχε ακόμα φως της ημέρας, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να το προσέξουν και μην διασχίσουν τον δρόμο όπως έγινε την προηγούμενη φορά που είχε σαν αποτέλεσμα τον πνιγμό δυο συνανθρώπων μας.
Ως γνωστό, το 2006  νεαρό ζεύγος οι Γιώργος Μηλτιάδους από τη Χλώρακα και η Μαρία Γεωργίου από την Κισσόνεργα γονείς δύο μικρών παιδιών που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους αυτό παρασύρθηκε από το χείμαρρο όταν  υπερχείλισε το γεφύρι λόγω θεομηνίας που έπληξε την περιοχή, και το μικρό σαλούν αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά όταν περνούσε από το γεφύρι με αποτέλεσμα το ζεύγος να βρει τραγικό θάνατο.