2 Φεβρουαρίου 2015

Διάρρηξη κατοικίας στην Χλώρακα

Aπέσπασαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσαφικά
Διάρρηξη κατοικίας  στη  Χλώρακα καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε από το 35χρονο Κύπριο ιδιοκτήτη της ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μέχρι σήμερα το πρωί και ενώ απουσίαζε από την οικία του,  άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτή και απέσπασαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας, και τα χρηματικά ποσά των 3 χιλ. ευρώ και 8 χιλ. δολαρίων .
Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις  που διενήργησαν  διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο από συρόμενη ξεκλείδωτη πόρτα.
Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.


Πηγή «Φιλελεύθερος»

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ:

ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΣΕΞ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ


Δυόσμος, ρόδι, κρόκος αυγού, πιπέρι, σκόρδο, βανίλια, ελαιόλαδο, μέλι, γλυκάνισος

ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Στον αγώνα μεταξύ της νέας Χλωρακιώτικης ομάδας ΑΕΝ και της ομάδας Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου, συνέβησαν φοβερά επεισόδια όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας ενώ βρισκόταν στο έδαφος, αντίπαλος ποδοσφαιριστής τον κλώτσησε με δύναμη στα μούτρα και τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην εντατική. 
Μετά την βάναυση επίθεση από τον ανεγκέφαλο ξένο ποδοσφαιριστή, τα επεισόδια γενικεύτηκαν και ακολούθησε πραγματικος πόλεμος με αποτέλεσμα να κυλήσει αρκετό αίμα στο γήπεδο και να γίνουν συλλήψεις και ανακρίσεις από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα,
Σύμφωνα με την Αστυνομία,  στις 17:15 διεκόπη ο αγώνας και προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για 37χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή της ΑΕΝ Χλώρακας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο και κρατήθηκε για νοσηλεία στην εντατική μονάδα παρακολούθησης.
Επίσης, δεύτερο πρόσωπο, ποδοσφαιριστής της ΑΕΝ Χλώρακας, ηλικίας 39 ετών, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Η Αστυνομία Πάφου διεξάγει έρευνες για την υπόθεση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 ευνες για την υπόθεση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.