11 Ιουνίου 2013

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 To η του ήλιου

Ένας νέος συνθέτης και μια νέα φωνή συστήνονται με ένα mini album που επιχειρεί να αποκαταστήσει την πληγωμένη φήμη του λεγόμενου ‘έντεχνου’ ελληνικού τραγουδιού.

Ο Αποστόλης Αρμάγος γράφει τη μουσική και η Ξένια Ροδοθεάτου τραγουδά στο cd με τίτλο ‘Το η του ήλιου’. Η ολοκαίνουργια αυτή δουλειά αποτελείται από τέσσερα ιδιαίτερα τραγούδια και ένα οργανικό κομμάτι. Στοιχεία από την παράδοση, την κλασική αλλά και τη ροκ μουσική συνδέονται εδώ με ένα μοναδικό τρόπο.
Στα τρία από τα τέσσερα τραγούδια οι στίχοι είναι του Αποστόλη Αρμάγου, ενώ στο τελευταίο κομμάτι τα λόγια έχει γράψει η Ξένια Ροδοθεάτου. Για την ενορχήστρωση συνεργάστηκε ο συνθέτης με τον Νίκο Ξύδη, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή και την ηχοληψία του cd στο στούντιο Paraga.
‘Το η του ήλιου’ κυκλοφορεί απ’την εταιρεία Μελωδικό Καράβι (μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλ: 210-3226343)  και είναι διαθέσιμο στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα), το MUSIC CORNER (Πανεπιστημίου 56, Αθήνα), σε επιλεγμένα δισκοπωλεία καθώς και στο iTunes σε ψηφιακή μορφή για downloading.

Δείγμα μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Η σελίδα των δημιουργών στο facebook: