19 Οκτωβρίου 2014

ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΒΕΡΓΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακριτές τίποτα μεμπτό δεν πρόκειται να ανακαλύψουν από την άρση του απορρήτου των λογαριασμών στις τράπεζες και στα περιουσιακά στοιχεία στο κτηματολόγιο του δημάρχου Σάββα Βέργα. 

ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ

Οι επαγγελματικές αντιζηλίες και τα οικονομικά συμφέροντα στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, σε μια περίοδο που η "πίτα" της διασκέδασης ολοένα και μικραίνει συνεπεία της κρίσης, δημιουργεί ένα πλαίσιο που δεν ήταν και τόσο γνωστό στην Πάφο τα προηγούμενα χρόνια. Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, η λειτουργία ενός νυχτερινού κλαμπ επιχειρήθηκε να διακοπεί αργά χθες βράδυ μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, που αποδείχθηκε φάρσα.
Το τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας σε ένα από τα γνωστότερα κλαμπ της Κάτω Πάφου έγινε ενώ αυτό ήταν σε λειτουργία και γεμάτο από κόσμο. Από την έρευνα των αρμοδίων, που έγινε με διακριτικότητα, αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Αρμόδια αστυνομική πηγή αποκάλυψε στο PafosNet ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο τηλεφώνημα-φάρσα που έγινε το τελευταίο διάστημα σε διάφορα κλαμπ και εκτίμησε ότι η κατάσταση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα "πλάκας" κάποιων, αλλά προσπάθεια να πληγούν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε μια περίοδο που ο τομέας αυτός της διασκέδασης δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του στην Πάφο και που ενδεχομένως η "πίτα" των κερδών δεν αρκεί πια για όλους.
Οι έρευνες των αρχών για εντοπισμό του φαρσέρ και του σημείου από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα στην Αστυνομία, συνεχίζονται.

Υ.Γ.
Κατά παράδοξο τρόπο, η αστυνομία δεν έχει εκδόσει ανακοινώσεις περί του θέματος, ούτε οι εφημερίδες γράφουν οτιδήποτε, παρ όλον ότι γνωρίζουν για τα τηλεφωνήματα φάρσα περί τοποθετήσεως βόμβας στο συγκεκριμένο κέντρο αναψυχής
Πηγη,Pafos net

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Χούλιγκαν έδρασαν τη νύχτα του Σαββάτου στη κοινότητα της Χλώρακας. Συγκεκριμένα, αφού μετέφεραν στον δρόμο κάδους σκουπιδιών έξω από το παλιό νηπιαγωγείο τους έβαλαν φωτιά, ενώ περίπου το ίδιο έπραξαν παρά το πάρκο Λεωνίδα Θεοχαρους. Εκεί κάδο σκουπιδιών τον μετέφεραν στον δρόμο και τον έσπασαν. Τα κομμάτια του κάδου και τα σκουπίδια γέμισαν τον δρόμο και τον έκαναν επικίνδυνο για την κυκλοφορία. Ο κοινοτάρχης της κοινότητας μόλις το πληροφορήθηκε, επηλείφθηκε του ζητήματος, και αποκατέστησε την τάξη.