20 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΧΛΩΡΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑ ΛΙΑΣΙΔΗ

Κατ'αρχάς θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση και μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος κοινοτάρχης Χλώρακας στηριζόμενος από τον ΔΗ.ΣΥ στις Κοινοτικές εκλογές στις 18/12.
Θέλω επίσης να εκφράσω την εκτίμηση μου προς τον ανθυποψήφιο μου κύριο Χαράλαμπο Μέλιο για το ήθος του και την συμβολή του για μια ομαλή εκλογική διαδικασία.
Κλείνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μέσα από την όλη διαδικασία βγήκαμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι και υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για να φέρουμε την αλλαγή και να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ την Χλώρακα μας.
Στις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και ο χώρος όπου θα στεγάζεται το επιτελείο μας και θα σας περιμένω όλους, για να ακούσω τις ανησυχίες σας και τα προβλήματα σας.
Δηλώνω ΕΤΟΙΜΟΣ.
Νικόλας Λιασίδης

Ο ΔΗΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΝΙΚΟΛΑ ΛΙΑΣΙΔΗ

Σήμερα έλαβε χώρα στην αίθουσα της εκκλησίας ψηφοφορία των μελών του ΔΗΣΥ Χλώρακας για ανάδειξη του υποψήφιου Κοινοτάρχη που θα υποστηριχτεί από το κόμμα. Ψήφους έλαβαν ο Νικόλας Λιασίδης 113 και ο Χαράλαμπος Μέλιος 87. Νικητής στις εκλογές κατέρχεται ο Νικόλας Λιασίδης ο οποίος έχει και τη στήριξη 2 μελών της επιτροπής του ΔΗΚΟ, οι οποίοι επηρεάζουν ένα μεγάλο μέρος των Δηκοϊκών ψηφοφόρων.

Η ΕΔΕΚ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΖΙΓΓΑ

Τα όσα γράψαμε τις προηγούμενες μέρες για τα σχέδια που τεκταίνονται από κύκλους για την υποστήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου, όλα με τη σειρά επαληθεύονται. Σήμερα η επιτροπή της ΕΔΕΚ ψήφισε κατά πλειοψηφία ναυποστηρίξουν Σωτήρη Ζίγγα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Η χαρά, η τιμή και η ευθύνη να προσφέρω στο χωριό μας τα τελευταία 5 χρόνια σαν κοινοτικός σύμβουλος, μου δίνει τη θέληση και τη δύναμη να επαναδιεκδικήσω τη θέση αυτή.
Σκοπός μου δεν είναι σε καμία περίπτωση να περιαυτολογήσω, νιώθω όμως ότι πρόσφερα αρκετά. Ειδικότερα σαν πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής της κοινότητας. Το πανήγυρι της Παναγίας Χρυσοαιματούσης, το ρίξιμο του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του St George, οι εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο με τα έσοδα μιας από αυτές να στηρίζουν άπορες οικογένειες, το αποκριάτικο πάρτυ που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους, τα παραδοσιακά παιχνίδια που έδωσαν ζωή στο κέντρο της Χλώρακας, ο Άγιος Βασίλης στο τέλος του χρόνου και το γήπεδο που κατασκευάστηκε στην οδό 1η απριλιου, θεωρώ πως φέρουν τη δική μου προσωπική σφραγίδα αφού έγιναν μετά από δίκες μου πρωτοβουλίες και εισηγήσεις.
Βάζοντας προτεραιότητα τη νεολαία της Χλώρακας, δυνατός και γεμάτος όρεξη, εάν και εφόσον κρίνετε θετικά το έργο που επιτέλεσα, σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου πριν από 5 χρόνια, για μια κοινότητα που θα κοιτάζει μόνο μπροστά!
Με Εκτίμηση
Βίκτωρας Βασιλείου

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΚΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Σε χθεσινή συνεδρίαση της η επιτροπή του ΔΗΚΟ Χλώρακας, για τις ερχόμενες Κοινοτικές εκλογές στη Χλώρακα, αποφάσισε κατα πλειοψηφία να υποστηρίξει για υποψήφιο Κοινοτάρχη τον Νεόφυτο Ανδρέα.
Δυο μέλη διαφώνησαν και υποστήριξαν όπως το κόμμα πάρει απόφαση οι οπαδοί να ψηφίσουν κατα συνείδηση, η οποία όμως και απορρίφθηκε. Κατα πληροφορίες της εφημερίδας, το ένα μέλος είναι ο Ανδρέας Κουρούσης, ενω το άλλο μέλος δήλωσε πως δεν επιθυμεί να διαρρεύσει το όνομα του.