21 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014
Την Τρίτη 21 Απριλίου η ώρα 17.30, την κοινότητα της Χλώρακας θα επισκεφτεί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΔΗΣΥ, Χρίστος Στυλιανίδης.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Αποσπάσματα από την εφημερίδα της Χλώρακας 6ης εκδόσεως 2009:

Ο Χρήστος Στυλιανίδης στη Χλώρακα  
Σε θερμή υποδοχή έτυχε ο βουλευτής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Χρήστος Στυλιανίδης σε επίσκεψη του  που είχε στην κοινότητα μας. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του οικήματος του ΔΗΣΥ, τον επισκέπτη προσφώνησε ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής κ. Ττοουλιάς. Ο επισκέπτης  φανερά συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του έγινε, αλλά και από τα καλά λόγια του προέδρου, δεν έκρυψε τη χαρά του, και ομολόγησε ότι η Χλώρακα από τώρα και στο εξής θα είναι βαθιά στην καρδιά του και σε θέση πρωταιρεότητας. Ζήτησε να γνωρίσει όλο τον κόσμο προσωπικά και κατ ιδίαν, και ειδικά τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που στην Χλώρακα, όπως είπε, είναι τόσοι πολλοί. Ήταν πλήρως ενημερωμένος για τον αγώνα που έδωσε η Χλώρακα κατά της αποικιοκρατίας, και ήξερε όλα τα ονόματα των αγωνιστών. Τέλος ανέλυσε την πολιτική κατάσταση, εξήγησε γιατί ζητά την ψήφο από τους Χλωρακιώτες, και υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί θα δώσει το άπαξ των δυνάμεων του για να τιμήσει την εμπιστοσύνη που θα του δείξουν οι ψηφοφόροι.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης στην επίσκεψη του στη Χλώρακα, είπε:
Στις ημέρες που απομένουν μέχρι τις ευρωεκλογές, να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να πείσουμε το λαό να πιστέψει στη δύναμή του, στη ψήφο του. Να γυρίσει την πλάτη σ' αυτούς που τον καλούν να ζήσει στο παρελθόν. Και στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αυτός ο λαός να δώσει αποφασιστικά ψήφο μόνο στο ΔΗΣΥ. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για να δυναμώσουμε το κόμμα μας, να το κάνουμε πρώτο όπως αρμόζει, να ξαναφέρουμε την υπερηφάνεια της πρωτιάς και πάλιν στις καρδιές μας. Να ξεχάσουμε αυτά που μας χωρίζουν και είναι τόσο λίγα, τόσο μικρά, και να θυμηθούμε τις μέρες τις παλιές όπου με τους αγώνες μας δεν λυγίσαμε, δεν υποκύψαμε, δεν σιωπήσαμε, παρά μόνο συνεχίσαμε, ανδρειωθήκαμε, νικήσαμε. Πρέπει καμία ψήφος να μην χαθεί. Πρέπει όλοι να προσέρθουμε στις κάλπες. Πρέπει να είμαστε πρώτο κόμμα, πρέπει να είμαστε πρώτοι και με διαφορά.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑΠΑΚΟΥΔΗΣ