7 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία τέλειωσε η πρώτη μέρα του τριήμερου πανηγυριού της Παναγίας της Χρυσοαιματούσας. Ο κόσμος προσέτρεξε αθρόα και με την παρουσία Του γέμισε την μεγάλη πλατέα της εκκλησίας και τους παρακείμενους δρόμους. Η επιτυχία ήταν απόλυτη, και ο κόσμος διασκέδασε ξεφεύγοντας από την μίζερη καθημερινότητα. Η Χριστίνα Τσέλεπου και ο Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης ενθουσίασαν με τις φωνές τους, ενώ ο Ηλίας Βρεττός σε μια ανεπανάληπτη παράσταση στην όποια έδωσε τα ρέστα του, έκανε τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία να παραληρεί από ενθουσιασμό. Σε ένα πρόγραμμα διάρκειας σχεδόν δυο ωρών, έδωσε μια καταπληχτική παράσταση που η Χλώρακα θα ενθυμείται για πολύ καιρό. Φαίνεται  πως όταν η πολιτιστική επιτροπή επιλέγει τα κατάλληλα σχήματα που ξέρουν καλά τη δουλειά τους, ο κόσμος τους ακολουθεί. Πρέπει να προσδώσουμε τα εύσημα στην πολιτιστική επιτροπή γι αυτή την επιτυχία, καθώς και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου για την εξαιρετική τους δουλειά.
Ευχάριστη έκπληξη επίσης στο κοινό, απετέλεσε η βράβευση δυο νεαρών της κοινότητας. Για την αλτρουιστική του ενέργεια με κίνδυνο της ζωής του να σώσει από πνιγμό αστυνομικό που κινδύνευσε όταν η λιμενική άκατος αναποδογυρίστηκε εν ώρα υπηρεσίας, βραβεύτηκε ο υπάλληλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Αυξέντης Κωνσταντίνου. Επίσης βραβεύτηκε ο αθλητής Ανδρέας Χριστοδούλου υιός του γνωστού παράγοντα της κοινότητας εκπαιδευτικού Λάκη Χριστοδούλου, νεαρός  ο οποίος παρά το νεαρόν της ηλικίας του έχει κατακτήσει πολλά πρωτεία στο δέκαθλο τόσο στην Κύπρο, όσο  στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Πρόκειται για έναν αθλητή φαινόμενο που ελπίζουμε να έχει την κατάλληλη βοήθεια και προώθηση ώστε να προχωρήσει και σε παγκόσμιες νίκες, και να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Και τέλος ακόμα με ευχαρίστηση ο κόσμος παρακολούθησε  τέσσερις μαθήτριες  να τραγουδούν επί της σκηνής αμφότερες από τη Χλωρακα που τραγούδησαν καταπληχτικά αφήνοντας άφωνο το κοινο. Ήταν τέσσερα νεαρά κορίτσια η  Γεωργία Χαραλάμπους, η Ζήνα Παπαντωνίου, η Χριστίνα Τσιακούρμαν  και η Σοφία Ιωάννου.