21 Οκτωβρίου 2014

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Σάββας Βέργας, τι έχουν να πούν οι διώκτες του;

Eλεύθερος αφέθηκε ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, η στενή συνεργάτιδά του Μαρία Σολομωνίδου και ο σύζυγος της Κωσταντίνος Σύφαντος.
Ο δικαστής Χρίστος Χριστοδούλου, ανακοινώνοντας την απόφασή του, ανέφερε ότι δεν έχει πρόθεση να προβεί σε μικροσκοπική εξέταση και χαρακτήρισε ασαφή, αόριστη και ελλιπή τη μαρτυρία της Αστυνομίας που δεν αποδεικνύει τη διάπραξη των αδικημάτων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αντιδήμαρχος Πάφου, Μάκης Ρουσής, όρισε για σήμερα στις 18.30 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα διαθεσιμότητας της στενής συνεργάτιδας του κ. Βέργα, Μαρίας Σολομωνίδου.
Ο δημαρχος μετά την απόλυση του μετέβηκε στο δημαρχείο όπου προήδρευσε συνεδρίας την οποίαν είχαν συγκαλέσει εν τη απουσία του ο αντιδήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο.
Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται απο τους απλούς ανθρώπους, είναι πώς με τόση μεγάλη ευκολία ορισμένοι ψευτοπολιτικάντηδες και άλλοι κακοί ανθρώποι με τη συμπαράσταση δυσρηχώς των ΜΜΕ, κατηγόρησαν, δίκασαν και καταδίκασαν τον άνθρωπο, και πώς με τόση ευκολία παράσυραν την κοινή γνώμη εναντίον του πριν ακομα κατηγορηθεί, πόσον μάλλον πριν ακόμα δικαστεί.