31 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΟΥΑΤ ΟΡΦΕΑΣ, GRAND OPENING

Η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ όπως με επιτυχία περάτωσε τον περσινό κύκλο λειτουργίας της και αποχαιρέτησε τους εκλεχτούς πελάτες της για την καλοκαιρινή εποχή, έτσι και στη φετεινεινή χειμερινή σαιζόν, ευελπιστεί στην ίδια στήριξη τους και στην ίδια επιτυχία. Με νέες Live παραστάσεις υπόσχεται πως στην νέα σαιζόν, θα επιδιώξει με νέα ποιοτικά προγράμματα να συνεχίσει την διαχρονική πορεία της στα μουσικά δρώμενα του τόπου.
Έτσι κάθε Παρασκευή και Σάββατο,  η μπουάτ ΟΡΦΕΑΣ ανοίγει τις πύλες της από τις 22:00 και περιμένει όσους διαχρονικά στήριξαν τις όσες προσπάθειες της για καλή λαϊκή μουσική με εκλεκτούς τραγουδιστές και εκλεκτούς θαμώνες.


Μαέστρος της ορχήστρας όπως και πέρυσι, ο Στέλιος Ηλιάδης.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΙΓΓΑΣ, ΙΣΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ


Ο Σωτήρης Ζίγγας είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος με μια πολυσύνθετη πορεία στη ζωή του που τον έκαναν γνωστό και αγαπητό σε όλη την Πάφο. Ένας δραστήριος άνθρωπος που έχοντας έμφυτο το σαράκι της προσφοράς, αναμείχτηκε στα κοινά της Χλώρακας για δεκαετίες. Σαν πρόεδρος της ΣΠΕ Χλώρακας, αλλά και ως ανώτερο στέλεχος του Κτηματολογίου Πάφου βοήθησε πλείστους ανθρώπους προσεγγίζοντας τους πάντα έχοντας ως μοναδικό κριτήριο τον ανθρωπιστικό φακό.
Τώρα, με το πέρας της εργοδότισης του στο δημόσιο, αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος κοινοτάρχης Χλώρακας.
Ο Σωτήρης Ζίγγας προέρχεται από τις τάξεις του ΑΚΕΛ, αλλά διεκδικεί ως ανεξάρτητος τη θέση του Κοινοτάρχη, καθώς συγκεντρώνει υποστήριξη από όλους τους πολιτικούς χώρους, και λογαριάζεται ως ένα από τα «φαβορί».

Η εφημερίδα της Χλώρακας, του εύχεται καλές επιτυχίες.