6 Απριλίου 2014

Η 25χρονη Λουίζ Σάντρα Σλέιτερ από την Αγγλία είναι το νέο θύμα της ασφάλτου.


Γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα, το όχημα της 25χρονης παρεξέκλινε της πορείας του στην οδό Μαραθώνος στη Χλώρακα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί ανάποδα στο δρόμο.
Από το δυστύχημα, η οδηγός εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της. 
Το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. 
Στην υπερβολική ταχύτητα και τη μη χρήση ζώνης ασφαλείας αποδίδει η Αστυνομία από τις προκαταρκτικές εξετάσεις τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην Χλώρακα και που στοίχισε την ζωή στην  Slater Louise Sandra από την Αγγλία, που ζει και εργάζεται στην Πάφο το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη.

Ο κ. Ψαθίτης σε δηλώσεις του ανέφερε πως" χθες γύρω στις 2:45 μετά τα μεσάνυχτα 25χρονη αλλοδαπή οδηγούσε σαλούν αυτοκίνητο στην οδό Μαραθώνος στην Χλώρακα σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και ανατράπηκε στην άσφαλτο".
Από την ανατροπή του οχήματος της - όπως είπε- η αλλοδαπή η οποία όπως σημειώνεται δεν έφερε ζώνη ασφαλείας εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο της και τραυματίστηκε σοβαρά.
Ακολούθως , συνέχισε, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Σύμφωνα με τον κ Ψαθίτη η άτυχη 25χρονη επέβαινε μόνη της στο αυτοκίνητο.

Eρωτηθείς εξάλλου κατά πόσο επέστρεφε από την εργασία της, ανέφερε πως  “αυτό είναι αντικείμενο διερεύνησης"και πως η Αστυνομία διερευνά από που ξεκίνησε η 25χρονη.

Ο κ. Ψαθίτης πρόσθεσε ακόμη πως η Αστυνομία διερευνά και το καθεστώς παραμονής της 25χρονης στην Κύπρο.