30 Ιανουαρίου 2015

ΟΤΑΝ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ ΜΕΡΟΛΗΠΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, επισκέφτηκε τη Χλώρακα εκπρόσωπος της επιτρόπου διοικήσεως για να επιληφθεί καταγγελίας για επέμβαση από τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων Τσόκκος επί της παραλίας των "Ροδαφινιών", και συγκεκριμένα για την επιχωμάτωση φυσικής λιμνοθάλασσας αφού πρώτα μέσα τοποθέτησαν αγωγούς και τιούγκια.
Κατά την εξέταση της υπόθεσης, ο εκπρόσωπος της επιτρόπου μου ανάγνωσε έκθεση που ζήτησαν από την Επαρχιακή διοίκηση Πάφου στην οποία ο έπαρχος αναφέρει πως η συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα,
ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΑΙΜΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΔΑ. 
Αυτή η συγκεκριμένη αναφορά στην έκθεση κατά τη γνώμη μου είναι παραπλάνηση της επιτρόπου και υποβοηθητική για τον μεγαλοξενοδόχο.
Αξιοσημείωτη από την επίσκεψη ήταν η απουσία του Επάρχου ή του αντιπροσώπου του, και της Κοινοτικής αρχής της Χλώρακας, καθώς ο εκπρόσωπος της επιτρόπου μου είχε αναφέρει πως θα ήσαν παρόντες.

Θεωρώντας είδηση που αφορά το λαό και πως επιτέλους οι θεσμοί του κράτους ξεκίνησαν να λειτουργούν, ειδοποίησα το ΡΙΚ για να μεταδώσει  την είδηση, αλλά δεν με έλαβαν υπόψη. Βλέπετε ο ασπόνδυλος τύπος παραμένει πιστά προσκολλημένος στους πλούσιους κεφαλαιοκράτες που ελέγχουν την κοινωνία δια των κρατικών θεσμώνΚαι ενώ καθημερινά το ΡΙΚ στις ανταποκρίσεις του από τις επαρχίες λέει συνήθως ειδήσεις που δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο (απλά γιατί δεν έχουν πραγματικές ειδήσεις να ανακοινώσουν), για την πραγματική είδηση για τον μεγαλοξενοδόχο που επενέβηκε προκλητικά και παράνομα επί της παραλίας της Χλώρακας, θεώρησε πως δεν είχε ενδιαφέρον σαν είδηση για να την μεταδώσει

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ;