21 Φεβρουαρίου 2016

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΟΥΡΑ

Το ξενοδοχείο ΛΑΟΥΡΑ στη Χλώρακα φέτος θα λειτουργήσει υπο νέα διεύθυνση, καθώς αγοράστηκε από πολυεκατομυριούχο Ινδό, ο οποίος και αναμένεται να δώσει νέα πνοή στα Τουριστικά δρώμενα της Χλώρακας

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Κινέζος ο οποίος αγόρασε πρόσφατα κατοικία στη Χλώρακα, είναι το νέο θύμα διάρρηξης και κλοπής από το σπίτι του πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού. Συνολικά, ένα ποσό 40 περίπου χιλιάδων σε ευρώ και δολάρια ήταν η λεία των άγνωστών δραστών, που εκμεταλλεύθηκαν την ολιγόωρη απουσία του Κινέζουν ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία , η διάρρηξη έγινε μεταξύ έξι το απόγευμα και δέκα το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες κατάφεραν να εντοπίσουν και να κλέψουν από χώρους εντός της οικίας, ποσό 31.800 ευρώ και 8.000 δολαρίων Αμερικής.
Τη διάρρηξη αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε στο σπίτι του και κάλεσε την Αστυνομία. Μέλη της Διεύθυνησης Πάφου  έσπευσαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία παραβιάζοντας το μπαλκόνι του σαλονιού με αιχμηρό αντικείμενο.
Οι δράστες απέσπασαν επίσης μία τσάντα και ένα κινητό τηλέφωνο.
Οι αστυνομικοί πήραν από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.