13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Άλλη mια θεατρική παράσταση του Ανδρέα Κουκίδη όπου οι μνήμες του παρελθόντος ρίχνουν την σκιά τους στο σήμερα, έλαβε χωραν στο θέατρο της Χλώρακας.  Επί σκηνής οι ηθοποιοί του σατιρικού έδωσαν μια καταπληχτική ερμηνεία που καθήλωσε τους θεατές οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο και χειροκρότησαν θερμά τους ηθοποιούς.
Σε σκηνοθεσία Πολύκαρπου Πολυκάρπου και στους ρόλους οι Πόπη Αβραάμ,  Χάρης Πισίας, Έλενα Χριστοφή, Σπύρος Γεωργίου, Βασίλης Μιχαήλ, Ανδρέας Ρόζου, Ιωάννης  Χαραλάμπους, Ηλίας Ανδρέου.
Το έργο «ΛΗΔΡΑΣ ΚΑΙ ΡΗΓΑΙΝΗΣ» στημένο σε ένα σκηνικό που οδηγεί σε κάποια κακόφημα  μέρη, όπου εκεί πλέκονται ερωτικές ιστορίες, ζηλοτυπίες, ενθουσιασμοί, συγκρούσεις, σκοτωμοί, πικρές αλήθειες, με ήρωες ανθρώπους της νύκτας και του υποκόσμου... Ένα τοπίο μιας άλλης εποχής, το οποίο ο Κουκίδης έχει σχεδιάσει με ευαισθησία αλλά και ρεαλισμό. Το έργο έχει μέσα του μια πολύ βαθιά, ουσιαστική ανθρωπιά, πολύ γνήσια και σοβαρή ποίηση. Είναι ένα έργο που δίνει πολύ χιούμορ, άφθονο γέλιο και ένα πολιτικό μήνυμα σαφές, όχι κραυγαλέο και όχι πολιτικάντικο...

Το εισιτήριο εισόδου ήταν μια τυπική τιμή 5 ευρώ, και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν από το Κοινοτικό Συμβούλιο για ενίσχυση του ταμείου στήριξης απόρων οικογενειών Χλώρακας.