8 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

Η οδός Γρίβα Διγενή είναι ο  πιο πολυσύχναστος δρόμος της Χλώρακας. Είναι ο κύριος δρόμος που οδηγεί στη θάλασσα και κατ επέκταση στα δεκατέσσερα ξενοδοχεία της κοινότητας. Ενώνεται με την κύρια αρτηρία της παραλιακής λεωφόρου της ¨Χλώρακας¨ που οδηγεί στην πόλη της Κάτω Πάφου και την τουριστική περιοχή Πάφου και Χλώρακας, Κισσόνεργας και Κόλπου των Κοραλλίων. Εδώ και δεκαετίες αν και ήταν πολύ παραμελημένος, τα προηγούμενα Κοινοτικά Συμβούλια ουδέν έπραξαν προς επιδιόρθωση ή κατασκευή πεζοδρομίων ή και φωτισμού του.
Σήμερα επι σημερινού Κοινοτικού Συμβουλίου βλέπουμε να ανασκευάζεται, να έχει επιδιορθωθεί, να έχουν κατασκευαστεί κατά μήκος χώροι πάρκινγκ, πεζοδρόμια και οδικός φωτισμός. Είναι ένα από τα σπουδαία έργα που έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες στη Χλώρακα, και γι αυτό μαζί με άλλα σπουδαία τα οποία έχουν υλοποιηθεί, πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στο σημερινό Κοινοτικό Συμβούλιου. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Κοινοτάρχη και τους συμβούλους του, διότι απέδειξαν με το έργο τους ότι είναι άνθρωποι προοδευτικοί, και αυτό το διαπιστώνουμε από τόσες άλλες ενέργειες τους όπως την επιδιόρθωση σχεδόν όλων των δρόμων, την καλύτερη καθαριότητα της Κοινότητας, την κατασκευή της κεντρικής πλατείας, τον εξωραϊσμό διαφόρων πάρκων, αλλά κυρίως για την δρομολόγηση τεράστιων έργων που έχουν αποφασιστεί ναγίνουν.  
Αν τους συγκρίνουμε με όλα τα προηγούμενα Κοινοτικά Συμβούλια, θα διαπιστώσουμε ότι το σημερινό Κοινοτικό Συμβούλιο έχει προβεί σε πλειάδα έργων, αλλά ταυτόχρονα έχει μειώσει το χρέος και το έχει βάλει σε τάξη. Έχουν βρει τρόπους να αντλούν κονδύλια και να υλοποιούν έργα σχεδόν χωρίς δανισμό.
Ως εκ τούτου, μας έχουν αποδείξει και πείσει ότι σαν νέοι άνθρωποι που είναι, μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ίσως και να τους ξαναψηφίσουμε.