8 Αυγούστου 2015

€1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ

 Στο €1 εκατ. οι εργασίες βελτίωσης οδικού δικτύου Χλώρακας

Ένα περίπου εκατομμύριο ευρώ έχει διαθέσει τα τελευταία τρία χρόνια το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας για τις εργασίες βελτίωσης του κύριου οδικού δικτύου της κοινότητας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για το αποχετευτικό σύστημα, ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Χλώρακας Κλεόβουλος Παπακώστας.

Ο κ. Παπακώστας  ανέφερε πως το κοινοτικό συμβούλιο θα αρχίσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος σε παράδρομους της κοινότητας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τον κ. Παπακώστα το κοινοτικό συμβούλιο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό το διάστημα στα θέματα καθαριότητας και ευπρεπισμού της κοινότητας.

Χθες είπε ειδικό συνεργείο καθάρισε τον παραλιακό δρόμο της κοινότητας και απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους να διατηρήσουν την περιοχή καθαρή.

Στο μεταξύ ενίσχυση των πολιτιστικών εκδηλώσεων αποφάσισε για αυτό το καλοκαίρι το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας με στόχο τόσο την ψυχαγωγία των ντόπιων κατοίκων όσο και την στήριξη του Πάφος 2017 .

Ο κ. Παπακώστας σημείωσε πως οι εκδηλώσεις άρχισαν τον περασμένο Ιούνιο και θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.


Την Κυριακή στις 21:00 στην πλατεία της Κοινότητας θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με το μουσικό σχήμα ΑΕΝΑΟΝ.

Οι εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθούν με την τελετή αδελφοποίησης της Κοινότητας με το Δήμο Σαλαμίνας.





Πηγή: ΚΥΠΕ