19 Ιουνίου 2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
 Στις 26/06/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 20 χρόνων από τα λειτουργίας του το Κέντρο Μουσικής Αγωγής, ανεβάζει στη σκηνή του θεάτρου Χλώρακας το μουσικό παραμύθι «Η ΣΙΡΕΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΕΣ ΝΟΤΕΣ».
Πρόκειται για ένα μοναδικό και σινάμα σημαδιακό παραμύθι που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της μουσικής.

Περίληψη: Θα ταξίδευες στον χρόνο για να σώσεις τη Mουσική; H Σιρεφά θα ταξιδέψει! Έλα μαζί της και γνώρισε μεγάλους συνθέτες της Eλληνικής και Παγκόσμιας μουσικής. Περπάτα στη χώρα των ήχων και ζήσε τη συναυλία, την πρόβα, το στούντιο και το μάθημα της μουσικής. Γνώρισε τι είναι τα πνευστά, τα κρουστά και έλα μαζί της σε ένα μαγικό ταξίδι, γεμάτο ήχους και συναισθήματα. Mπες στο εκπληκτικό παιχνίδι της μουσικής. Tης μουσικής που υπάρχει παντού.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το Κέντρο Μουσικής Αγωγής στεγάζεται στην οδό Ονούφριου Κληρίδη στην Πάφο κοντά στο Δημοτικό Αποστόλου Παύλου και απέναντι από το Riccos Mousic & Sound  σε μεγάλους και άνετους ιδιόκτητους χώρους και αποτελεί εξεταστικό κέντρο για εγκεκριμένες Παγκύπριες και Διεθνείς εξετάσεις Μουσικής αρκετών σχολών και ακαδημιών σε όλη την Επαρχία.
Το Κέντρο Μουσικής Αγωγής στην Πάφο αποτελεί μια  αξιόπιστη λύση για τις μουσικές σπουδές και γνώσεις μικρών και μεγάλων. Με μια εμπειρία 20 χρόνων καθιερώθηκε ως ο Μουσικός προορισμός και εκμάθησης της Τέχνης της Mουσικής.
   
Με επαγγελματικό προσωπικό σε όλα τα μουσικά όργανα, αρμονία, θεωρεία και πράξη, το Κέντρο Μουσικής Αγωγής υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Μουσικής Βίκης Χριστοδούλου είναι ταυτόσημο με την επιτυχία και την μάθηση της Μουσικής.

Η μουσική εκπαίδευση, τόσο στο περιεχόμενό της όσο και στον τρόπο διδασκαλίας, ποικίλει ευρέως σε μορφή – από ιδιαίτερα μαθήματα, βιβλία και μεθόδους, μέχρι πανεπιστημιακές σπουδές και διαδικτυακά σεμινάρια. Στο Κέντρο Μουσικής Αγωγής οι σπουδαστές έχουν στη διάθεσή τους μια πληθώρα επιλογών και υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών μουσικών και δασκάλων λαμβάνουν τα καλύτερα εφόδια για το μέλλον.
Στο Κέντρο Μουσικής Αγωγής οι μαθητές μπορούν να διδαχθούν μεταξύ άλλων: Μουσικολογία, Μουσική Παιδαγωγική, Ιστορία της μουσικής, Μουσική και τεχνολογία, Σύνθεση, Οργανοπαιξία,
Επίσης διαθέτει δική του χορωδία, στην οποία μπορει να συμμετέχει όποιος αγαπά το τραγούδι