30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΕΛ ΧΛΩΡΑΚΑΣ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΗΣ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ

Σήμερα Παρασκευή, διεξήχθησαν ενδοκομματικές εκλογές στο οίκημα του ΑΚΕΛ Χλώρακας για ανάδειξη του υποψηφίου Κοινοτάρχη Χλώρακας που θα υποστηρίξει το κόμμα. Υποψηφιότητες κατέθεσαν οι Σωτήρης Ζίγκας και Ανδρέας Θεμής. Κατήλθαν στην ψηφοφορία από τα 86 μέλη του κόμματος, οι 75 οι οποίοι άσκησαν το εκλογικό ενδοκομματικό τους δικαίωμα. Νικητής ανεδείχθη ο Ανδρέας Θεμής με 40 ψήφους έναντι 34 του Σωτήρη Ζίγκα, μία ψήφος ήταν άκυρη, ως εκ τούτου πλέον, επίσημος υποψήφιος Κοινοτάρχης που θα κληθούν οι οπαδοί του ΑΚΕΛ Χλώρακας να ψηφίσουν, θα είναι ο Ανδρέας Θεμής ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές κατήλθε ως ανεξάρτητος, καταφέρνοντας να πάρει ένα πολύ υψηλό ποσοστό ψήφων, πέραν των τριακοσίων, αποτέλεσμα που τον κατατάσσει ως εν δυνάμει νικητή των ερχόμενων Κοινοτικών εκλογών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Ε Σ


          Από το Κοινοτικό Συμβούλιο  Χλώρακας ζητούνται προσφορές  για  την  εκτέλεση εργασίας απομάκρυνσης πρόσμικτων αχρήστων υλικών από την περιοχή Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας σε εγκεκριμένο χώρο απόρριψης.

2.      Οι προσφορές πρέπει να είναι σφραγισμένες και να υποβληθούν στα Γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας και να φθάσουν μέχρι τις 1.00 το μεσημέρι της Παρασκευής  07 Οκτωβρίου 2016 .

3.       Για περισσότερες πληροφορίες και όρους προσφοράς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τεχνικό Τμήμα του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας , σε ώρες γραφείου . 

4.Το Κ.Σ.  Χλώρακας  δεν είναι υπόχρεο να δεχθεί την χαμηλότερη η οποιαδήποτε άλλη προσφορά .


Χλώρακα , 29/09/2016
Κ.Σ. Χλώρακας