13 Νοεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ


Ο Χαράλαμπος Μέλιος δείχνοντας απόλυτη κομματική πειθαρχία, δεν κατέρχεται ως υποψήφιος Κοινοτάρχης, καθώς ακόμα ακούοντας την έκκληση από την ηγεσία του ΔΗΣΥ, κατέρχεται ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας ανέφερε ότι θα σταθεί δίπλα στο κόμμα για να εκλέξουν ως κοινοτάρχη τον κομματικό υποψήφιο, και πως μαζί με όλη την ηγεσία θα δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΔΗΣΥ να έρθει πρώτο κόμμα εκλέγοντας τοιουτοτρόπως Κοινοτάρχη και τρεις Κοινοτικούς Συμβούλους, πράγμα πολύ εύκολο όταν τα μέλη μένουν ενωμένα και συμπαγή.

ΚΗΔΕΙΑ: Απεβίωσε η Χρυστάλλα Χατζιηοικνόμου

Απεβίωσε σήμερα Κυριακή πλήρης ημερών σε ηλικία 96 ετών, η Χρυστάλλα Αριστοδήμου Χατζιηοικονόμου (Πύρκου). Η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου. Οι οικείοι της θα δέχονται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00, και στις 14:30 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. 


Αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ. 

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΕΛΙΟΣ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ



Από πληροφορίες μας, ο Χαράλαμπος Μέλιος δεν ενδιαφέρεται να κατέλθει υποψήφιος Κοινοτάρχης με τη στήριξη του ΕΛΑΜ, και επίσης άλλες πληροφορίες μας, τον φέρουν να σκέφτεται σοβαρά πρόταση από τον ΔΗΣΥ όπως κατέλθει υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος.