24 Δεκεμβρίου 2018

Όργανα γυμναστικής σε παραλίες της Χλώρακας


Ένα πρωτοποριακό έργο υλοποίησε πρόσφατα το κοινοτικό συμβούλιο της Χλωρακας.
Δημιούργησε υπαίθριο γυμναστήριο . Το γυμναστήριο , όπως μας πληροφορεί ο κοινοτάρχης Νικόλας Λιασιδης,  βρίσκεται επι του Παραλιακού Πεζόδρομου Χλώρακας στην περιοχή Ροδαφίνια, κοντά στα  Ξενοδοχεία Akti beach και King Evelthon.
Το υπαίθριο γυμναστήριο της Χλωρακας το οποίο είναι διαθέσιμο προς χρήση,  διαθέτει τέσσερα διπλά όργανα γυμναστικής. Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Χλωρακας το γυμναστήριο έγινε στα πλαίσια της αναβάθμισης του παραλιακού πεζοδρόμου Χλώρακας. «Το Κ.Σ. Χλώρακας προχωρεί στην δημιουργία μικρών και μεγάλων έργων  βελτίωσης και εμπλουτισμού του παραλιακού πεζόδρομου όπως η κατασκευή δημόσιων τουαλετών σε πολυσύχναστα σημεία, την τοποθέτηση πολυπαιχνιδιού για ΑΜΕΑ στο πάρκο του Πάρακα και την δεντροφύτευση του πάρκου, την τοποθέτηση κάλαθων απορριμμάτων αλλά και καλάθους περιττωμάτων σκύλλων κατά μήκος του πεζόδρομου, την τοποθέτηση γλυπτών που σχεδιάστηκαν από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις σε σημεία θέας του πεζόδρομου, την κατασκευή εστιατορίου στην περιοχή Αλυτζιή και τη τοποθέτηση φωτισμού σε κάποια σημεία του πεζόδρομου».
Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της Χλωρακας σε όλα τα προηγούμενα  προστίθεται και η μελέτη για κατασκευή του παραλιακού πεζόδρομου απο την περιοχή King Evelthon μέχρι την Βρέξη και η ολοκλήρωση ενός κενού στην περιοχή Πυλός που θα ενώσει τον πεζόδρομο μήκους 5km. Μπράβο στο κοινοτικό συμβούλιο Χλωρακας, είναι από τα έργα που ξεχωρίζουν και τα οποία χαίρονται ντόπιοι και ξένοι.