18 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Ακριβή μας Μαριαννα, πολυαγαπημένη μας φίλη. Με θλίψη σττην καρδιά, σου απευθύνουμε το ύστατο χαίρε. Τα λόγια  φτωχά, δεν μπορούν να αποδώσουν την μεγαλη μας λύπη που έχουμε στην καρδιά, για σένα.
Στη ζωή σου είχες μια διαδρομή γεμάτη φως. Δεν δραπέτευσες από τα δύσκολα, παρά παλληκαρίσια αγωνίστηκες μονάχη στις αντιξοότητες και στάθηκες δυνατή προστάτης  στην αγαπημένη σου οικογένεια. Σήμερα τα παιδια σου και τα εγγονια σου, με σπαραγμό σε αποχαιρετούν, αλλά ένα θα τους πώ,  να χαίρονται για σένα γιατί πήγες σε ένα τόπο καλύτερο, πιο ύσηχο, πιο ήρεμο και χωρίς σκοτούρες.
Έφυγες νέα και ωραία. Ήσουν αξιαγάπητη και ακέραια, μια δυνατή γυναίκα νικήτρια της ζωής μέχρι την τελευταία στιγμή. Ανοιγες δρόμους στη ζωή, και οι άλλοι σε ακολουθούσαν.
Είχες καλοσύνη, τρυφερότητα και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους.
Η Πάφος όλη σε γνώρισε στο απόγειο της δόξας σου, όταν με τη μελωδική φωνή σου τραγούδησες στα πιο ωραία μέρη. Ήσουν μια καλλιτεχνική μορφή που με τα τραγούδια σου έκανες τον κόσμο να σε αγαπά και να σε θαυμάζει.
Έφυγες λοιπόν ένα φθινοπωρινό απόγευμα , αφήνοντας όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε γνωρίσουμε από κοντά πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους.
Καλό ταξίδι Μαριάννα, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας. Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε συνεργάτες και φίλοι σου.

Θα σε σκεφτόμαστε πάντα ολόρθη, περήφανη και ανυπότακτη, μια πηγή δύναμης που μοίραζες γύρω σου φως, ζωντάνια και χαρά.