7 Ιουνίου 2014

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ο ένας είναι ο χρηματοδότης της εφημερίδας) ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥς 20 ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΞΙ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΠΡΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ :

Αρνούμαι να συμβιβαστώ και να συνεχίσω να υπηρετώ τον ασπόνδυλο τύπο που ολοκληρωτικά εξαρτημένος από τις σκοτεινές δυνάμεις της ολιγαρχίας σιγά και σταθερά επιβάλλουν τη γνώμη τους σε σένα καημένε λαέ.
Αρνούμαι να συνεναίσω στην εργολαβία της παραπληροφόρησης και στη φιλοσοφία της πλύσης του εγκεφάλου σου και της υποταγής της συνείδησης σου.
Αρνούμαι πλέον την άσκηση κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής δημοσιογραφίας για να μην νιώθω δέσμιος του κατεστημένου που απόλυτα χειραγωγεί τα  ΜΜΕ και αποτελούν ενημερωτικούς βραχίονές  και εξαρτώμενα εργαλεία του κεφαλαίου.
Αρνουμαι να είμαι συνοδοιπόρος στη σιωπή που επιβάλλουν τα ΜΜΕ στην καταπονημένη ανθρωπότητα και την έχουν ταπεινά γονατισμένη και ατιμασμένη μέσα στον πόνο και τη μιζέρια.

Δεν διαλέγω τη σιωπή για να βολευτώ, αλλά σιωπώ ως αντίδραση και αντίσταση για να μην είμαι συνεργός στα όσα αποτρόπαια και εφιαλτικά σε σένα γίνονται λαέ.