16 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΒΕΡΓΑ

Οι εγγλέζοι έφαγαν τον βεργα, καθως ανηκει στην παραταξη του απορριπτικου ΔΗΚΟ. Ειδικοι Άγγλοι εμπειρογνώμονες αποφάνθηκαν μετά απο ανάλυση των τηλεφωνικων δεδομένων του Δημάρχου, πως συνδέεται με τα απειλιτικα μυνήματα.
Τελικά ο δικαστής διεταξε την τετραήμερη προσωκράτηση του αντί την οκταήμερη που ζήτησε η αστυνομία για να ανακριθει, ενω η υπερασπιση εμμενει πως όλα ειναι σκευωρίες για πολιτική εξόντωση του.

Υπεράσπιση Βέργα: Στόχος η πολιτική εξόντωση

Υπεράσπιση Βέργα: Στόχος η πολιτική εξόντωση του Σάββα Βέργα

Εκτός Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ ο Βέργας μέχρι νεοτέρας

Μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης αναστέλλεται η συμμετοχή του κ. Βέργα στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, στην οποία είναι εξ ομφικίου μέλος ως Δήμαρχος, αναφέρει  ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

Αίτημα για οκταήμερη κράτηση του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα υπέβαλε η Αστυνομία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.
Τα αδικήματα που διερευνά η Αστυνομία εναντίον του κ. Βέργα είναι συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, γραπτές απειλές για φόνο, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, αποστολή ενοχλητικών και απειλητικών μηνυμάτων και δημόσια βλάβη.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ

Οι ανακριτές πέρασαν χειροπέδες στο Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τόσο στην υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων όσο και στην υπόθεση με τις ύποπτες διαδρομές χρήματος από συναυλία στο Δήμο Πάφου.