24 Μαρτίου 2017

Μητέρα καταγγέλλει απόπειρα απαγωγής του μωρού της μέσα από ξενοδοχείο της Χλώρακας

Μύδρους εξαπολύει η Βρετανίδα μητέρα κατά των αρμόδιων Αρχών, καθώς όπως αναφέρει η ίδια επέδειξαν ολιγωρία για την υπόθεσή, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί και το Βρετανικό Προξενείο
Βρετανίδα μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί της, ενώ κοιμόταν σε κούνια, έπεσε θύμα απόπειρας αρπαγής από άγνωστη γυναίκα, που μπήκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έκαναν διακοπές στην Πάφο τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ όπως ανέφερε προχώρησε σε καταγγελία στην κυπριακή αστυνομία και το βρετανικό προξενείο, ωστόσο είναι απογοητευμένη αφού δεν υπάρχει εξέλιξη
Μία νεαρή μητέρα η Siobhan Prescott από τη Μεγάλη Βρετανία, καταγγέλλει δημοσίως ότι η μόλις ενός ετών κόρη της έπεσε θύμα απόπειρας αρπαγής, ενώ έκαναν διακοπές στην Κύπρο με τον σύντροφο της τον περασμένο Φεβρουάριο.
Η Siobhan μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Dailymail παρομοιάζει το περιστατικό, που όπως ισχυρίζεται της συνέβη με την ιστορία της μικρή Μαντλίν Μακάν. «Η κόρη μου Harper θα ήταν η επόμενη Μαντλίν και εμείς θα ήμασταν στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως η Κέιτ και Τζέρι Μακάν, εάν δεν ούρλιαζε το παιδί για να ξυπνήσω», ανέφερε.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ήταν στις 28 Φεβρουαρίου. Βρισκόταν στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Χλώρακα της Πάφου. Αυτή κοιμόταν γυμνή και ο σύντροφος της Simon Smith βρισκόταν έξω στο μπαλκόνι. Η Siobhan άνοιξε τα μάτια της από το ουρλιαχτό κλάμα του παιδιού της, το οποίο βρισκόταν μέσα στην κούνια και είδε ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν από πάνω της μία άγνωστη γυναίκα που προσπαθούσε να το αρπάξει.
Ο Simon έτρεξε μέσα και επιχείρησε να αντικόψει την γυναίκα, η οποία όπως ισχυρίζεται η Siobhan δεν γνώριζε λέξη αγγλικά. Από τα ρούχα που φορούσε τους φάνηκε για καθαρίστρια, όμως δεν κρατούσε απορρυπαντικά ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.
Σε κατάσταση σοκ όπως ήταν, σύμφωνα με όσα είπε, κατέβηκαν αμέσως κάτω στην ρεσεψιόν και κατήγγειλαν το περιστατικό. Η συγκεκριμένη γυναίκα όμως όπως λέει η Siobhan είχε απολυθεί πριν από δυο χρόνια και ήταν η πρώτη της μέρα ξανά ως καθαρίστρια στο εν λόγω ξενοδοχείο.
Η Siobhan προχώρησε σε καταγγελία και στην κυπριακή αστυνομία και το βρετανικό προξενείο, αλλά όπως τονίζει είναι απογοητευμένη αφού δεν έχουν δράσει και η ίδια επιθυμεί να κινηθεί νομικά.

Πηγή
: cyprustimes.com