1 Νοεμβρίου 2023

ΠΠΟΧλώρακας, ΨΗΦΙΣΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού- Περιβαλλοντικού Ομίλου Χλώρακας συνήλθε σήμερα 31/10/2023 με πλήρη σύνθεση για λήψη αποφάσεων επί διαφόρων θεμάτων.

Ξεχωριστή συζήτηση διεξήχθει για το θέμα των ψευδών και ανυπόστατων κατηγοριών εναντίον του Ομίλου μας,
αλλά και προσωπικά εναντίον του προέδρου μας κ. Αντρέα Κυριακού.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και ψηφοφορία, το ΔΣ κατέληξε στην πιο κάτω απόφαση παμψηφεί την οποία και κοινοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Απορρίπτει και καταδικάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο, τις άδικες, ανυπόστατες και αήθεις κατηγορίες και λεκτικές επιθέσεις από ένα/δύο άτομα εναντίον του Ομίλου μας, αλλά και εναντίον του προέδρου μας κ. Αντρέα Κυριακού.
Ενός Ανθρώπου με Α κεφαλαίο, ικανότατου, τίμιου, χαρισματικού, ευγενέστατου και ακούραστου εργάτη του πολιτισμού, που εργάζεται αφιλοκερδώς με ανιδιοτελή κίνητρα, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΚΣ Χλώρακας, με μόνο στόχο και σκοπό την ανύψωση των πολιτιστικών δρώμενων και των περιβαλλοντικών προβλημάτων της κοινότητάς μας, αλλά και ολόκληρης της επαρχίας μας.

Είναι απορίας άξιον η στοχοποίηση του προέδρου μας, που αντί ευχαριστιών για τις αξιέπαινες πράξεις του, κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, έχουν το θράσος για προσωπικές υποθέσεις τους, που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ομίλου ή του προέδρου μας, να τον κατηγορούν, να τον λοιδωρούν, και να τον θεωρούν σαν εξιλαστήριο θύμα των παράλογων απαιτήσεών τους.

Δηλώνουμε απερίφραστα, την πλήρη και αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μας προς τον πρόεδρο του Ομίλου μας, και ενημερώνουμε τους συκοφάντες ότι θα σταθούμε ασπίδα και ανάχωμα μπροστά του, για το καλό της κοινότητάς μας.

Το ΔΣ του Π.Π.Ο.Χ. αποτελείται από άτομα που εργάζονται και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί, γιατί αγαπούν και υπηρετούν την κοινότητά τους.
Δεν θα δεχθούν ούτε θα ανεχθούν πλέον να σχολιάζονται οι ίδιοι, ή ο Όμιλος που εκπροσωπούν, ή να θίγονται και να κατηγορούνται άδικα, από άτομα με ιδιοτελή
κίνητρα και συμφέροντα.
Επειδή "καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται", ας προσέξουν αυτοί οι γνωστοί επαγγελματίες κατήγοροι και συκοφάντες γιατί υπάρχει και η νομική οδός.
Ήδη βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τους νομικούς συμβούλους του Ομίλου μας.

Ελπίζουμε ότι τα άτομα αυτά, θα προβούν σε δεύτερες και σοφότερες σκέψεις και δεν θα χρειασθεί να επανέλθουμε.

Εκ μέρους του Δ Σ του Π.Π.Ο.Χ.
31/10/2023