25 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΧΛΩΡΑΚΑ


Την Παρασκευή 24 Ιουλίου στην πλατεία της Χλώρακας έλαβε χώρα η δεύτερη πολιτιστική εκδήλωση για την Καλοκαιρινή περίοδο από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Ήταν μια επιτυχημένη μουσική συναυλία από οκταμελές σχήμα που έπαιξαν και τραγούδησαν διαχρονικά και νοσταλγικά τραγούδια του παρελθόντος που συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και τους παρέσυραν σε μουσικούς οίστρους και μαγικές στιγμές. Την ορχήστρα αποτελούσαν οι,
Γιώργος Γεωργίου βιολί, Ανδρέας Χριστοφή κρουστά, Πάμπος Καλαϊτζής μπουζούκι, Γιώργος Συμεωνίδης μπουζούκι, Μέλιος θωμά τραγούδι, Άννα Κωνσταντίνου τραγούδι, Χρύσανθος Χρυσάνθου πλήκτρα, Λάμπρος Ιωάννου κιθάρα και Ο Σωκράτης Τερπίζης στον ήχο.

ΠΟΛΙΣΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΛΩΡΑΚΑΣ


Την Παρασκευή 24 Ιουλίου στην πλατεία της Χλώρακας έλαβε χώρα η δεύτερη πολιτιστική εκδήλωση για την Καλοκαιρινή περίοδο από το Κοινοτικό Συμβούλιο. Ήταν μια επιτυχημένη μουσική συναυλία από οκταμελές σχήμα που έπαιξαν και τραγούδησαν διαχρονικά και νοσταλγικά τραγούδια του παρελθόντος που συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και τους παρέσυραν σε μουσικούς οίστρους και μαγικές στιγμές.

Ως γνωστόν από της αναλήψεως του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου εκτός από τις συνηθισμένες καθεχρονονικές εκδηλώσεις, έχει καθιερωθεί και ένα εορταστικό τριήμερο πανηγύρι για τη γιορτή της Παναγίας που τον περασμένο χρόνο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε τους πολίτες πολύ ευχαριστημένους. Φέτος ανάμεσα στις εκδηλώσεις του τριημέρου, θα γίνει και επίσημη εκδήλωση αδελφοποίησης της κοινότητας της Χλώρακας με τον Δήμο Σαλαμίνας Ελλάδος, και ως προς τούτο, ο Κοινοτάρχης Κλεόβουλος Παπακώστας κάλεσε τους κατοίκους να την αγκαλιάσουν και να την στηρίξουν με αγάπη καθώς παλιοί και ιεροί δεσμοί δένουν τους δύο τόπους.

Είπε ακόμα ο κοινοτάρχης,   

"Σας καλωσορίζω στη δεύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση που το Κοινοτικό Συμβούλιο διοργανώνει. Η πρώτη εκδήλωση ήταν παιδική παράσταση από το Σατυρικό θέατρο η οποία παρουσιάστηκε στο αμφιθέατρο της κοινότητα στις 16 Ιουνίου. Το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει προγραμματίσει φέτος το καλοκαίρι αρκετές εκδηλώσεις διότι λάβαμε σοβαρά υπόψη τα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες που αρκετοί συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν. Θέλουμε με τις εκδηλώσεις αυτές να δώσουμε μια ξεχωριστή ευχάριστη νότα στον κόσμο της κοινότητας μας που υποφέρει και δυσκολεύεται να περάσει και που δεν έχει να πληρώσει για να διασκεδάσει. Προσπαθούμε σαν κοινότητα να βρισκόμαστε κοντά α σ αυτούς τους ανθρώπους όσο μπορούμε. Οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται στον στόχο που σαν Κοινοτικό Συμβούλιο θέσαμε να αναζωογονήσουμε τον πυρήνα της κοινότητα μας τους καλοκαιρινούς μήνες".