25 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΛΙΑΣΙΔΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΝΙΚΟΛΑ ΛΙΑΣΙΔΗ

Διεκδικώ την θέση του Κοινοτάρχη Χλώρακας γιατί πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός ένας νέος άνθρωπος με μόρφωση με νέες ιδέες και σύγχρονο τρόπο σκέψης να αναλάβει να λειτουργήσει το Κοινοτικό Συμβούλιο με διαφάνεια, όραμα και με έμφαση στην παραγωγικότητα και να το μεταμορφώσει σε ένα σύγχρονο οργανισμό που θα ευκολύνει τις ζωές των κατοίκων.
Τα προβλήματα της Χλώρακας μπορεί να ξεπεραστούν με σωστό προγραμματισμό και σκληρή ομαδική δουλειά.
Το όραμα μου είναι να δημιουργήσουμε μια νέα Χλώρακα που θα ανεβάσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, με ένα εξωραϊσμένο κέντρο φιλόξενο για τους τουρίστες αλλά και για τις γυναίκες οργανωμένες παραλίες, με αθλητικά και παιδικά πάρκα, μια Χλώρακα καθαρή που να σέβεται το περιβάλλον, μια Χλώρακα αναπτυσσόμενη που θα αναβαθμίζει συνεχώς το τουριστικό της προϊόν, που θα παράγει πολιτισμό, που θα σέβεται τα παιδιά της και τα άτομα τρίτης ηλικίας, ονειρεύομαι μια σύγχρονη Χλώρακα που να είναι αντάξια Ευρωπαϊκών πόλεων.
Διεκδικώ για την Χλώρακα σημαίνει επιδιώκουμε εφικτούς στόχους με τα σωστά επιχειρήματα, διεκδικούμε με ακαδημαϊκές μελέτες, διεκδικούμε όλοι μαζί υπεύθυνα επειδή μας αξίζει.


Με εκτίμηση Νικόλας Λιασίδης

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΜΕΛΙΟΣ), ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ(ΜΕΛΙΟΣ), ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 2016
«ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΠΡΟΟΔΟΣ,Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ»
Ο Χαράλαμπος Ιωάννου Μέλιος κατέρχεται ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με το κόμμα του ΔΗΣΥ.
Ο Χαράλαμπος Ιωάννου Μέλιος σπούδασε στην Αθήνα Αγγλική Φιλολογία και Ιστορία-Αρχαιολογία, εργάστηκε ως καθηγητής στην Ελλάδα για 12 χρόνια και στη Κύπρο για 22 χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση,τώρα, συνταξιούχος καθηγητής – Β. Α’ Γυμνασιάρχης.
Έχει μεγάλη προσφορά στα κοινοτικά δρώμενα από τη θέση του Προέδρου των Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Χλώρακας και του Γυμνασίου Έμπας.
Επίσης διετέλεσε εκλελεγμένο Μέλος της Επιτροπής Σ.Π.Ε. Χλώρακας επί πολλά χρόνια και Μέλος του Συμβουλίου του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας.

Έχει μεγάλη κομματική προσφορά επί 30 χρόνια στο ΔΗ.ΣΥ. Χλώρακας και το ΔΗ.ΣΥ. Πάφου μέσω πολλών αξιωμάτων που κατείχε στην Επαρχιακή Γραμματεία.