11 Νοεμβρίου 2012

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΜΕΛΑΝΟΣ στη Χλώρακα η Ετήσια Χοροεσπερίδα του αθλητικού σωματείου ΑΚΡΙΤΑΣ, η οποία όπως αναμενόταν σημείωσε εξαιρετική επιτυχία.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Λουκάς Γιουκάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα σημαντικότερα γεγονότα που αφορούσαν το σωματείο στη χρονιά που πέρασε. Τόνισε το ρόλο των μελών, των υποστηριχτών και των χορηγών για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία και επιβίωση του συλλόγου μέσα στους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που περνά ο τόπος.
Διαβεβαίωσε την ανεξαρτησία του σωματείου από κόμματα και ιδεοληψίες και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, ιδιαίτερα δε, τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ και υποψήφιο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη που δέχτηκε να είναι υπό την αιγίδα του η χοροεσπερίδα, ευχαρίστησε επίσης τους προέδρους Κλεόβουλο Παπακώστα και Σωτήρη Ζίγκα για την παρουσία τους, την βοήθεια τους και την στήριξη τους.
Την σύναξη χαιρέτησε επίσης ο κοινοτάρχης Χλώρακας Κλεόβουλος Παπακώστας ο οποίος τόνισε ότι θα συνεχίσει την πολιτική των προκατόχων του και με αγάπη αυτός και οι κοινοτικοί σύμβουλοι θα στέκονται δίπλα στο σωματείο και θα το στηρίζουν οικονομικά, βεβαίως στα μέτρα των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων που επικρατούν στην σημερινή κοινωνία.
Ο υποψήφιος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, κάλεσε όλους ανεξάρτητα από κόμματα να στηρίξουν το σωματείο, και χαιρέτησε το επίτευγμα των όσων ιθυνόντων μέχρι σήμερα να κρατήσουν τον ΑΚΡΙΤΑ ανεξάρτητο σωματείο μακριά από κόμματα, και κοντά στην ευγενική άμιλλα του αθλητισμού και μόνον. Στη διάρκεια της ομιλίας του σε σχέση με την προεδρολογία, δήλωσε ότι έχει κάθε λόγο να θέλει να αφήσει το στίγμα του ως Πρόεδρος που ξεπέρασε τα βαρίδια του παρελθόντος και τις αγκυλώσεις και παθογένειες που επισωρεύθηκαν στο σημερινό σύστημα διακυβέρνησης.