30 Ιουλίου 2016

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ 2016


ΠΗΓΗ: SigmaLive

Με όνειρα 6αδας ξεκινάει ο Ακρίτας Χλώρακας

Απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος, με νέο προπονητή τον Μάριο Νεοφύτου και ένα κράμα έμπειρων αλλά και νεαρών ποδοσφαιριστών, ο νεοφώτιστος Ακρίτας Χλώρακας ξεκινάει τα Δευτέρα (01/8) και επίσημα προετοιμασία, ενόψει του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.
«Με βάση τον προϋπολογισμό μας θα μπορούσαμε να πούμε ότι στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Όμως, καθώς είμαστε αξιόπιστη ομάδα που πληρώνει στην ώρα της, έχουμε κάνει πολύ καλές μεταγραφές, εντός των οικονομικών μας πλαισίων, έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να κτυπήσουμε την πόρτα της 6αδας», εξηγεί ο πρόεδρος Σωφρόνης Σωφρονίου.
Η παρούσα 12μελής διοίκηση ανέλαβε στις αρχές του 2014 και αφού πέτυχε να σώσει την ομάδα από τη διαβάθμιση, τις δύο επόμενες χρονιές συνδύασε συνετή οικονομική πολιτική και αποπληρωμένη των χρεών, με αγωνιστικές επιτυχίες, όπως το Κύπελλο Γ’ – Δ’ Κατηγορίας το 2015 και το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας το 2016.
Έδρα της ομάδας είναι το Κοινοτικό Στάδιο Χλώρακας. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα εισιτήρια διαρκείας που κοστίζουν 50 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.
Από το περσινό ρόστερ διατηρήθηκαν επτά ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι τέσσερις προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, όπου υπάρχει συνεργασία με τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο. Έως τώρα έγιναν εννιά μεταγραφές, με πιο πρόσφατη αυτή του Γιώργου Σιέλη, ο οποίος είναι γνωστός από τη θητεία του στην Πάφο.
Αποκτήθηκαν επίσης από την Πάφο ο Αγιβί (29, επιθετικός), από τον Άρη ο Ιερείδης (21, αριστερός μπακ), από την Καρμιώτισσα ο Χατζησπύρου (29, μέσος), από την ΑΕΖ ο Ελλαδίτης Ταξιάρχης Θανέλας (25, πλάγιος επιθετικός), ο πολύπειρος Λοΐζος Κακογιάννης (35, αμυντικός), ο Νίκος Σάββας (29, αμυντικός), ο Γιώργος Νεοφύτου (23, επιθετικός) και ο Ραφαήλ Κούρτελλος (19, αμυντικός). Αναμένεται επιπλέον ενίσχυση με τερματοφύλακα και αμυντικό χαφ.
Οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη ενώ έγιναν και εργομετρικά. Μαζί με τον Μάριο Νεοφύτου στο τεχνικό τιμ είναι οι Γιαννάκης Παχταλιάς (βοηθός), Κύπρος Παπαδημήτρης (γυμναστής) και Νίκος Ευθυβούλου (φυσιοθεραπευτής).