29 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ


Από την πολιτιστική επιτροπή Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας:

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ του Σοφοκλή. Την Τετάρτη 30 Ιουλίου ώρα 9.00 βράδυ στο θέατρο της Χλώρακας
Είσοδος δωρεάν
Πρόκειται για μια εξαιρετική παράσταση από το σατιρικό θέατρο, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Η σκηνοθεσία και η δραματουργική προσαρμογή είναι του Μηνά Τίγκιλη, Καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΘΑΛ, τα σκηνικά και κοστούμια υπογράφει ο Εδουάρδος Γεωργίου, την μουσική ο Γιώργος Κολιάς, την κίνηση/χορογραφία η Χλόη Μελίδου, τους σχεδιασμούς των φωτισμών ο Βασίλης Πετεινάρης και τη μουσική διδασκαλία του Χορού ο συνθέτης και μέλος του ΔΣ της ΕΘΑΛ, Νίκος Βήχας.
Στην ομάδα της παραγωγής συνεργάζονται ακόμα η Παναγιώτα Παπαγεωργίου και η Έλενα Μελετίου, ως βοηθοί σκηνοθέτη και η Θέλμα Κασουλίδου ως βοηθός σκηνογράφου-ενδυματολόγου..
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Ευτύχιος Πουλλαϊδης (στο ρόλο του Φιλοκτήτη), ο Κώστας Καζάκας (στο ρόλο του Οδυσσέα), ο Κωνσταντίνος Γαβριήλ (στο ρόλο του Νεοπτόλεμου) και ο Αλέξανδρος Παρίσης (στο ρόλο του Ναυτικού).
Το Χορό αποτελούν οι Γιάννος Αντωνίου, Παναγιώτα Παπαγεωργίου, Μιχάλης Χρίστου, Ευριπίδης Δίκαιος, Στέφανη Νέρου, Ζαχαρίας Ιορδανίδης, ο Ανδρέας Δανιήλ από το Θεατρικό Εργαστήρι της ΕΘΑΛ, ο μουσικός Θεόδωρος Πολυκάρπου και συμμετέχουν οι εθελοντές Άγγελος Γκουτοσίδης και Άντρεα Αγαθοκλέους και οι χορωδοί, Ιάκωβος Καντούνας, Κώστας Μπάφας, Χρίστος Χριστοφίδης και Γιώργος Διαμαντίδης (Χορωδία «Μοντέρνοι Καιροί»).