10 Ιουνίου 2015

ΠΠΕ ΠΑΦΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΠΑΦΟΣ2017
ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ART IN ACTION - MAZI!
Προσκαλούνται δημιουργοί

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015
Πλατεία Γεροσκήπου (είσοδος υπόγειου χώρου στάθμευσης) 10:00πμ

Το Πρόγραμμα Κοινωνικής Συμμετοχής του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού σας προσκαλεί να μοιραστείτε ιδέες και δράσεις στην ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής της πόλης μας. Προσκαλεί όλους εσάς, τους κατοίκους, τους φιλοξενούμενους, τους επισκέπτες και τους δημιουργούς για να μεταμορφώσουμε την πόλη μας σε μια ζωντανή και δυναμική σύγχρονη πόλη.

Καλλιτέχνες της Πάφου και Γεροσκήπου, σε συνεργασία με ενεργούς νέους και οργανωμένα σύνολα, καλούνται να δημιουργήσουν υπαίθρια έργα τέχνης, μεταμορφώνοντας κάθε φορά ένα διαφορετικό σημείο της πόλης μας. Χώρος δράσης αυτή τη φορά η είσοδος υπόγειου χώρου στάθμευσης στην Πλατεία Γεροσκήπου.
Ελάτε να μεταμορφώσουμε ένα γκρίζο σημείο σε ένα ζωντανό έργο τέχνης.
Ελάτε να γνωριστούμε, να δημιουργήσουμε και να ζωντανέψουμε διάφορα σημεία για μας, για την πόλη μας, για τους επισκέπτες της...
Γίνε και εσύ μέρος μιας προσπάθειας να ξαναβάλουμε χρώμα και έμπνευση σε όλη την Πάφο.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Γεροσκήπου στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαζί! Ανοικτή κοινωνία!» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε με email στο: e.charalambous@pafos2017.eu ή στo τηλέφωνο 26 955 163 / 26 932 017.

Like us on facebook.com/pafos2017

Follow us on Twitter @pafos_2017 Tweet #pafos2017 #passionatelypafos &

Instagram.com/pafos2017_official

More info: www.pafos2017.eu

 

10/6/15