29 Οκτωβρίου 2016

Προεκλογικό τέιο

Ενώ μετρούμε εβδομάδες πριν τις ερχόμενες τοπικές εκλογές και ο προεκλογικός των υποψηφίων έχει φτάσει στο αποκορύφωμα του, ο Υπουργός Εσωτερικών και η Κυβέρνηση κατάθεσαν πρόταση για αναβολή των εκλογών. Μια ενέργεια που κάνει τον απλό πολίτη να διερωτάται πόση πολιτική νοημοσύνη διαθέτουν, και αν τοιουτοτρόπως σκέπτονται, πώς μπορούν με σωφροσύνη να μας κυβερνούν.
Όμως οι υποψήφιοι που ίσως καλύτερα γνωρίζουν πως δεν είναι δυνατόν αυτή η πρόταση έστω και για σκέψη να περάσει, απτόητοι αγωνίζονται να εμπεδώσουν στους πολίτες ψηφοφόρους την αξία του ατόμου τους ώστε να έχουν την ψήφο τους.
Στη Χλώρακα σε ένα κλίμα που επιτέλους ημέρευσε μετά τις πρόσφατες ενδοκομματικές εκλογές που ανέβασε την αδρεναλίνη ορισμένων, τώρα, με ηρεμία και ψυχραιμία οι υποψήφιοι συνεχίζουν τον προεκλογικό τους. Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Λιασίδης, ο νεαρότερος των υποψηφίων για τη θέση του Κοινοτάρχη, σήμερα Σάββατο απόγευμα, προσκάλεσε τις γυναίκες σε τσάι, και μέσα σε ένα όμορφο κλίμα εξέθεσε τις απόψεις του και συνομίλησε μαζί τους, καταγράφοντας όσες ιδέες προοδευτικές και κενοτόμες του εξέθεσαν, υποσχόμενος πως θα τις λάβει σοβαρά υπ όψιν, και με προσοχή θα τις μελετήσει.
Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στα σαλόνια του ξενοδοχείου ΛΑΟΥΡΑ, και ήταν πλήρης επιτυχίας που άφησε ευχαριστημένες τις προσκεκλημένες, καθώς και τον ίδιο τον υποψήφιο που με ευχαρίστηση δήλωσε πως παρακολουθώντας το πολιτικό κλίμα του προεκλογικού, νιώθει πως μέρα με τη μέρα γέρνει προς το μέρος του δίνοντας του μια δυναμική  νίκης, γι αυτό με περισσότερη όρεξη και πείσμα συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες ώστε καλύτερα να τους καταθέσει τις σκέψεις του, αλλά και καλύτερα να γνωριστούν μεταξύ τους.