3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Το ΕΛΑΜ  κατέρχεται στις Κοινοτικές εκλογές του 2016 με δικούς του υποψηφίους. Στη Χλώρακα υποψήφιος όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το κόμμα, κατέρχεται ο Χρίστος Πέτρου,ενώ έντονα συζητείται και το όνομα της Άννας Παπαντωνίου.

Ο Χρίστος Πέτρου γεννήθηκε στην Πάφο την 1η Οκτωβρίου το 1991.  Κατάγεται από την Χλώρακα και είναι απόφοιτος Λυκείου.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία για 24 μήνες στην 8η Ταξιαρχεία και στο 276 Τ.Π. Η αγάπη του για τον αθλητισμό ήταν εμφανής αφού από μικρή ηλικία διακρίθηκε στον στίβο σε Παγκύπριους αγώνες ταχύτητας και αργότερα στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο. Εκεί, κλήθηκε να συμμετέχει σε όλες τις Εθνικές ομάδες Κύπρου πλην των αντρών. Διετέλεσε 2 χρόνια στην ομάδα της Πάφου και άλλα 7 χρόνια στην ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας όπου τα τελευταία 4 χρόνια ήτανε αρχηγός. Κατέχει διπλώματα προπονητικής Uefa C και Uefa B.
Εκτός από τον αθλητισμό ασχολείται ενεργά και με τη μουσική. Τον Νοέμβρη του 2014 συνεργάστηκε με τον Νότη Σφακιανάκη ως στιχουργός με τον οποίο κατέχει εξαιρετική προσωπική σχέση. Μέσα από τους στίχους του διαφαίνεται το θερμό ενδιαφέρον και αγωνία για το μέλλον του τόπου του. Λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέμα της Ασφάλειας κάνοντας διάφορα μαθήματα και σεμινάρια και κατέχοντας πια επαγγελματική άδεια. Από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι σήμερα εργάζεται στην ασφάλεια του ξενοδοχείου Άγιος Γεώργιος στην Χλώρακα.