20 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΛΩΡΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Η χαρά, η τιμή και η ευθύνη να προσφέρω στο χωριό μας τα τελευταία 5 χρόνια σαν κοινοτικός σύμβουλος, μου δίνει τη θέληση και τη δύναμη να επαναδιεκδικήσω τη θέση αυτή.
Σκοπός μου δεν είναι σε καμία περίπτωση να περιαυτολογήσω, νιώθω όμως ότι πρόσφερα αρκετά. Ειδικότερα σαν πρόεδρος της πολιτιστικής επιτροπής της κοινότητας. Το πανήγυρι της Παναγίας Χρυσοαιματούσης, το ρίξιμο του Τιμίου Σταυρού στην παραλία του St George, οι εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο με τα έσοδα μιας από αυτές να στηρίζουν άπορες οικογένειες, το αποκριάτικο πάρτυ που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους, τα παραδοσιακά παιχνίδια που έδωσαν ζωή στο κέντρο της Χλώρακας, ο Άγιος Βασίλης στο τέλος του χρόνου και το γήπεδο που κατασκευάστηκε στην οδό 1η απριλιου, θεωρώ πως φέρουν τη δική μου προσωπική σφραγίδα αφού έγιναν μετά από δίκες μου πρωτοβουλίες και εισηγήσεις.
Βάζοντας προτεραιότητα τη νεολαία της Χλώρακας, δυνατός και γεμάτος όρεξη, εάν και εφόσον κρίνετε θετικά το έργο που επιτέλεσα, σας ζητώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου πριν από 5 χρόνια, για μια κοινότητα που θα κοιτάζει μόνο μπροστά!
Με Εκτίμηση
Βίκτωρας Βασιλείου